Eskiden neymiş öyle abi, yönetim çok sertmiş. :dEskiden imla hatası yapılınca ban geliyordu. Yazım yanlışından ban yemiştim.
Bilgisayar da yapıyor kanka bunu.Mobilde sıkıntı olmuyor, siyah tema yaparsan belki düzelir.
Eskiden neymiş öyle abi, yönetim çok sertmiş. :dEskiden imla hatası yapılınca ban geliyordu. Yazım yanlışından ban yemiştim.
Bilgisayar da yapıyor kanka bunu.Mobilde sıkıntı olmuyor, siyah tema yaparsan belki düzelir.
Yav ne güzel görsel atmışım bakıp bakıp iç geçiriyorum, şöyle bir kız arkadaşım olursa yemin ediyorum başımı bağlıcam hiçbir kıza bakmıcam bakanın çocuğu olmasınÜstad xenomorph blanka falan oralara girmeyelim hiç gül gibi insana xenomorph demek yakışıyor mu hiç
Vallahi melek billahi melek.
Valla kendimden geçmemem elde değil. Eşek herif çok iyi kıvırıyor lambur lumburTwerk yapan chibi Zoro'nun totosuna bakarak kendinden geçtiğin video gördüm. Yani burada gördüm sanıyorum. İnşallah rüyam falan değildir bu emin de değilim hani.
@Eric Cartman ın Zoro'nun icraat yaptığı bölümleri böyle okuduğuna yemin edebilirim.Valla kendimden geçmemem elde değil. Eşek herif çok iyi kıvırıyor lambur lumbur
Ben buna dm'den yürüyeyim.Üstad xenomorph blanka falan oralara girmeyelim hiç gül gibi insana xenomorph demek yakışıyor mu hiç
Günün anlam ve önemini anlatan tarihi bir avatar olmuş...@Sir Crocodile yeni pp yaptım. Nasıl olmuş?
Daha güzel mankenler var.Üstad xenomorph blanka falan oralara girmeyelim hiç gül gibi insana xenomorph demek yakışıyor mu hiç
Bu ne güzel bir kız yahuÜstad xenomorph blanka falan oralara girmeyelim hiç gül gibi insana xenomorph demek yakışıyor mu hiç