Hakkatten aşık olmuşsun ya la. JsjsjsjsjsjsYav ne güzel görsel atmışım bakıp bakıp iç geçiriyorum, şöyle bir kız arkadaşım olursa yemin ediyorum başımı bağlıcam hiçbir kıza bakmıcam bakanın çocuğu olmasın
Hakkatten aşık olmuşsun ya la. JsjsjsjsjsjsYav ne güzel görsel atmışım bakıp bakıp iç geçiriyorum, şöyle bir kız arkadaşım olursa yemin ediyorum başımı bağlıcam hiçbir kıza bakmıcam bakanın çocuğu olmasın
Valla sadist buSite de böyle efekler olabiliyorsa nolur Doffy samanın da zincirleri düşşün ekrana
Çizeceği yok bari forumda görek şöyle kaliteyiValla sadist bu
Doğum gününde gemi zinciri alicam sana :dÇizeceği yok bari forumda görek şöyle kaliteyi
O zaman bende… Yukarıdan aşağıya düşen “Lanetli kılıç” isterim. Zoro’nun kolunu koyup test edildiği sahnedeki gibi… KsksksksSite de böyle efekler olabiliyorsa nolur Doffy samanın da zincirleri düşşün ekrana
Allahım sen bu yeniçeri kulunun duasını kabul etO zaman bende… Yukarıdan aşağıya düşen “Lanetli kılıç” isterim. Zoro’nun kolunu koyup test edildiği sahnedeki gibi… Ksksksks
Bölüme ismini verdiğin yetmiyor birde ‘o zaman bende ‘ gibi bir istek cümlesine cüret ediyorsun, yıkıl karşımdan …O zaman bende… Yukarıdan aşağıya düşen “Lanetli kılıç” isterim. Zoro’nun kolunu koyup test edildiği sahnedeki gibi… Ksksksks