Yanlış hatırlamıyorsam bir kere ban yemiştim. Atsınlar iki olsun.Siteye tiktok videoları atmaya ban gelsin ya da spoiler içine alarak Tiktok olduğu belirtilsin.
Yönetim duy sesimizi! Mesela kadir t'ye 100 gün uzaklaştırma talep ediyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam bir kere ban yemiştim. Atsınlar iki olsun.Siteye tiktok videoları atmaya ban gelsin ya da spoiler içine alarak Tiktok olduğu belirtilsin.
Yönetim duy sesimizi! Mesela kadir t'ye 100 gün uzaklaştırma talep ediyorum.
Boğazını yırtarcasına çığlık atıp hüngür hüngür ağla, sınavı geçemezsin ama en azından rahatlar uyursun. :mGece düzgün uyuyamadım, mal gibiyim ve yarın sınavım var. Yatınca uyuyamıyorum, kalkınca uykum geliyor ve okuduğumdan zinhar bir şey anlayamıyorum. Ben ayvayı yemişem. Acil tavsiye.
Uyuşturucu batağından kurtulmaya çalıştım tam da soğumuş tiksinmişken günün birinde bir mala hallenip tekrar başlamayayım diye. Dedim beni salın şuna uzanabileceğim bütün ortamlardan uzak tutun beni. Salmadılar. Kaliteli mal buldum, buradayım. Tiksindiğim şeylere tepki vermeden duramıyorum başkan olsam iki günde bir ulusa sesleniş yapardım. Hayat da standart işte iş güç ölümüne fesatlık ve makara.@Dattebayo..! Nerlerdeydin, usta
güzelUyuşturucu batağından kurtulmaya çalıştım tam da soğumuş tiksinmişken günün birinde bir mala hallenip tekrar başlamayayım diye. Dedim beni salın şuna uzanabileceğim bütün ortamlardan uzak tutun beni. Salmadılar. Kaliteli mal buldum, buradayım. Tiksindiğim şeylere tepki vermeden duramıyorum başkan olsam iki günde bir ulusa sesleniş yapardım. Hayat da standart işte iş güç ölümüne fesatlık ve makara.
USTAD NASİLSİN YA OZLETTİN KENDİNİUyuşturucu batağından kurtulmaya çalıştım tam da soğumuş tiksinmişken günün birinde bir mala hallenip tekrar başlamayayım diye. Dedim beni salın şuna uzanabileceğim bütün ortamlardan uzak tutun beni. Salmadılar. Kaliteli mal buldum, buradayım. Tiksindiğim şeylere tepki vermeden duramıyorum başkan olsam iki günde bir ulusa sesleniş yapardım. Hayat da standart işte iş güç ölümüne fesatlık ve makara.
Xenomorph kılıklı için nick mi değişilir lan?USTAD NASİLSİN YA OZLETTİN KENDİNİ