Çok tatlı la bu resim.Görseller falan harika.Bu nedir bele!
Oran olarak diyorsun sanırım.
Zaten oran olarak tün Dünya, Çin'i geçmiş durumda gibi.
Çok tatlı la bu resim.Görseller falan harika.Bu nedir bele!
Oran olarak diyorsun sanırım.
Zaten oran olarak tün Dünya, Çin'i geçmiş durumda gibi.
Dün 31 yeni vaka bildirilmiş. Resmen vaşak geçiyorlar dünyayla.
Dünyaya bu ve bunun gibi bilimum hastalık ihraç etmiş ve doğal seçilimi tek başına başına domine etmiş eşsiz Çin ırkından bahsediyoruz.Dün 31 yeni vaka bildirilmiş. Resmen vaşak geçiyorlar dünyayla.
Ben daha çok mesaja odaklandıydım ama sen öyle diyorsan öyledir reyiz.Çok tatlı la bu resim.Görseller falan harika.
Fevzi paşanın şimdi yedim seni bakışı harika olmuş.
Mesaja katılıyorum o ayrı mevzu.Gerçi ırkçılıktan ziyade kültürcüyüm ben.Dünyaya bu ve bunun gibi bilimum hastalık ihraç etmiş ve doğal seçilimi tek başına başına domine etmiş eşsiz Çin ırkından bahsediyoruz.
Vaşak geçmeyecek de taştaş mı geçecek?
Sen de.
Ben daha çok mesaja odaklandıydım ama sen öyle diyorsan öyledir reyiz.
Dıttırı dıttırı dıttırırıı dıttırı dıttırı dıttırırıı dıttırı dıttırı dıttırırı dııı dırırıı dırırı dırırııııı dıt!
Yani. Avrupa bunu öyle güzel yaptı ki bugün konusu bile açılmıyor. Biz de ama hala aynı terane. Pfff.Mesaja katılıyorum o ayrı mevzu.Gerçi ırkçılıktan ziyade kültürcüyüm ben.
Turanic ırkların diğer baskıcı rejimlere karşı yaptığı isyanlar.Mesela Finlandiya turanic ırkın Ural koluna mensup.Keza Macarlar da.Ona gonderme herhaldeYani. Avrupa bunu öyle güzel yaptı ki bugün konusu bile açılmıyor. Biz de ama hala aynı terane. Pfff.
Bu arada o "this for Turan" şeysi ney?
Finlandiya mı?Turanic ırkların diğer baskıcı rejimlere karşı yaptığı isyanlar.Mesela Finlandiya turanic ırkın Ural koluna mensup.Keza Macarlar da.Ona gonderme herhalde
Çine giydiriyoruz zaten.Finlandiya mı?
Neyse konuyu saptırdık. Burasi Çin'e giydirme konusu. Birazdan haber de gelir. Orjinalimize dönelim.