8 Nisan
Test: 24.900
Vaka: 4.117
Vefat Eden: 87
İyileşen 264
Test/Pozitif Oranı: %16
Genel Oran: %15,4' yükseldi.
Test: 24.900
Vaka: 4.117
Vefat Eden: 87
İyileşen 264
Test/Pozitif Oranı: %16
Genel Oran: %15,4' yükseldi.
Ülkelerdeki vaka sayısının tespit edilenden çok daha fazla olduğu görüşü hakim. Yani bir sürü taşıyıcı var. Dolayısıyla 30 40 milyon kişi de enfekte olmuş olabilir ama Çin istese de bunu tespit edemez. İtalya için dahi yanlış hatırlamıyorsam 6 milyondan bahsediyorlardı.Bence 1-2 milyondan daha fazladır vaka sayısı. Ben 30-40 milyon olduğunu düşünüyorum.
İşte bunun için olabildiğince test yapmak lazım. Bu işi en iyi Güney Kore yaptı o bakımdan. Ne kadar çok test yapılırsa bu iş o kadar kontrol altına alınması kolaylaşır. Bu virüsün en büyük tehlikelerinden biri bu bilinmemezlik.Ülkelerdeki vaka sayısının tespit edilenden çok daha fazla olduğu görüşü hakim. Yani bir sürü taşıyıcı var. Dolayısıyla 30 40 milyon kişi de enfekte olmuş olabilir ama Çin istese de bunu tespit edemez. İtalya için dahi yanlış hatırlamıyorsam 6 milyondan bahsediyorlardı.
Çok sevindim hocam. Diger aile uyeleri de atlatti mi?Babamı bugün taburcu ediyorlar.
14 gün sonunda çıkıyor hastaneden. Çok şükür kazasız belasız atlattık.
Buradan destek mesajları yazan iyi niyetlerini ve dualarını esirgemeyen arkadaşlardan da Allah razı olsun. Umarım daha fazla kimsenin canı yanmadan bu belayı atlatırız.
da bitişik olcak, sonuçta "konuda" derken "bu konunun içinde" demek istiyorsun. iyi forumlar.Valla bu konu da net bir şey söylemek doğru olmaz. Elimizde Küba gibi bir örnek varken.
geçmiş olsun tekrardan.Babamı bugün taburcu ediyorlar.
14 gün sonunda çıkıyor hastaneden. Çok şükür kazasız belasız atlattık.
Buradan destek mesajları yazan iyi niyetlerini ve dualarını esirgemeyen arkadaşlardan da Allah razı olsun. Umarım daha fazla kimsenin canı yanmadan bu belayı atlatırız.
Atlattılar tam emin değilim. Hala halsizlik ve öksürük var. Annemin zaten covid olmadığını söylediler bilinmeyen enfeksiyon yazmışlar dosyasına eve yollamışlardı.Çok sevindim hocam. Diger aile uyeleri de atlatti mi?