Umursamışlar ki resmi siteden gün gün yazmışlar. Yalnız suçu ''çeşitli medya'' kuruluşlarına atmaları da trajikomik sanırım...Bu konu da gösteriken tepkileri umursamaz.
Umursamışlar ki resmi siteden gün gün yazmışlar. Yalnız suçu ''çeşitli medya'' kuruluşlarına atmaları da trajikomik sanırım...Bu konu da gösteriken tepkileri umursamaz.
Hastalığın yapay olduğunu düşünmüyorum ama omun dışında katılıyorum. Biz de dava açmalıyız. Hatta bütün dünya dava açmalı. Şu an yaşadığımız kayıpların ve sıkıntıların suçlusu onlar. Bedel ödemek zorundalar.
Az bile. Kendi ülkelerindeki doktorları gazetecileri ortadan kaldırmaya başladılar zaten.
Annen ve ablan? Babaannene test yapılacak mı?Babama tekrar test yapmışlar. Bu sefer testi negatif çıkmış. Ama ciğerlerinde hala virüs belirtisi olduğu için 4 gün daha hastanede tutacaklarmış. Sonrasında durum düzelirse hastaneden çıkışını vereceklermiş.
Geçmiş olsun sende durum ne dostum?Babama tekrar test yapmışlar. Bu sefer testi negatif çıkmış. Ama ciğerlerinde hala virüs belirtisi olduğu için 4 gün daha hastanede tutacaklarmış. Sonrasında durum düzelirse hastaneden çıkışını vereceklermiş.
Geçmiş olsun sende durum ne dostum?
İlçe sağlık merkezleri eve uzman gönderip test yaptırabiliyormuş. Onları arayacağım bize evde test yapacaklar.Annen ve ablan? Babaannene test yapılacak mı?
Testin negatif çıkması iyileşme anlamına mı geliyor. Hadi hayırlısı.
O çöplük haber kanalları/gezetelerde söylenenler doğru muymuş yani?İzmir izban bomboş bugün inandım milletin önlem aldığına