Anlamadım?Alabilmeye odaklanmanı öneririm.
Anlamadım?Alabilmeye odaklanmanı öneririm.
Kızı belki de ''baban geberiyor sen hala twitterda takılıyorsun'' sözlerinden sıkılmıştır? Resmi hesap hemen paylaşacak diye bir şey de yok... Adam divan kurulu üyesi boşu boşuna yazmaz onu... He duyduğu bir şey sonucu acele edip paylaşım yapmak istemiştir ama birileri inandı diye suçlamak yanlış.Resmi hesap olmadan her zaman şüphe payı bırakmalısın. Ayrıca divan üyesinin haberi varsa kızının ve gs resmi hesabının da mutlaka haberi olur değil mi?
Bu konuda yetkili mercii kızı ama. En çok o ister bunu duyurmayı. Herif kızı yalanlamasına rağmen kaldırmamış bile tweetini.Kızı belki de ''baban geberiyor sen hala twitterda takılıyorsun'' sözlerinden sıkılmıştır? Resmi hesap hemen paylaşacak diye bir şey de yok... Adam divan kurulu üyesi boşu boşuna yazmaz onu... He duyduğu bir şey sonucu acele edip paylaşım yapmak istemiştir ama birileri inandı diye suçlamak yanlış.
Edit: Transfer gibi düşün. Bir transfer olmadan en az 2 3 gün önce kesin öğreniyor millet. Resmi hesap en son noktayı koyuyor...
Bilmiyorum ben 2 yazısına denk geldim tam olarak da okumadım doğruyu söylemek gerekirse ama hep böyle bi suçlu arama peşindeydi. Şimdi yine çok araştırmadım ama yalanlama konusu sanırım testin daha sonucu belli değil üzerineydi. Şimdi yarın test sonucu negatif çıkarsa suçlu kim olacak? Ya da söylerler mi bu olaylardan sonra?Bu konuda yetkili mercii kızı ama. En çok o ister bunu duyurmayı. Herif kızı yalanlamasına rağmen kaldırmamış bile tweetini.
Sosyal medyada çok üzgünüm aşırı üzgünüm diye dolaşmıyor ki. Sadece bilgilendirme yapıyor. Bir kere sinirini belirtti bir kızı onun dışında bir şey de demedi.
Sosyal medyadan bunu duyursa kimse sen babana sarılsana bize haber vereceğine demez.
Niye söylemesin. Kurul üyesi kendisi bir işe kalkışmış belli ki. Yarın test negatif çıksa kızı der ki negatif. Kurul üyesi kızının umrunda bile değildir.Bilmiyorum ben 2 yazısına denk geldim tam olarak da okumadım doğruyu söylemek gerekirse ama hep böyle bi suçlu arama peşindeydi. Şimdi yine çok araştırmadım ama yalanlama konusu sanırım testin daha sonucu belli değil üzerineydi. Şimdi yarın test sonucu negatif çıkarsa suçlu kim olacak? Ya da söylerler mi bu olaylardan sonra?
Kurul üyesi değil sorun gördükleri tepki...Niye söylemesin. Kurul üyesi kendisi bir işe kalkışmış belli ki. Yarın test negatif çıksa kızı der ki negatif. Kurul üyesi kızının umrunda bile değildir.
Bu konu da gösteriken tepkileri umursamaz.Kurul üyesi değil sorun gördükleri tepki...
Çöplük haber kanal gazeteler nelermiş?Hastayim be arkadas su copluk haber kanal/gazetelerine inanmaniza . Kendi haberlerini bile, kendileri yalanlar olduklari halde. Ne konusacaginizi sasirdiniz :/