Yoo. Sadece o en iyi kılıç ustası diyebilirsin. Güç konusunda çok başka kıstaslar var. İşime geleni alırım öbürünü takmam demek manasız.Orası işin ayrı ve şahsi bakış kısmı. Her ünvan belirli bir seviyeyi ifade eder.
Yoo. Sadece o en iyi kılıç ustası diyebilirsin. Güç konusunda çok başka kıstaslar var. İşime geleni alırım öbürünü takmam demek manasız.Orası işin ayrı ve şahsi bakış kısmı. Her ünvan belirli bir seviyeyi ifade eder.
Tipi gördün işte. Shonen serilerde salaklık ve güç doğru orantılı. Weevil zeka bakımından en diplerde olan karakterlerden biri. Ayna ile fotoğraf ayrımını bile yapamıyor.Vevil i görmedigim icin hala Mingo sama benim icin ilk gelir ama bakalım çıksında bir görürüz.
O bölümler biran once gelir umarım. Tahminlerime göre Bakkın olacak kadın da çocuk taciri de bakalım.Tipi gördün işte. Shonen serilerde salaklık ve güç doğru orantılı. Weevil zeka bakımından en diplerde olan karakterlerden biri. Ayna ile fotoğraf ayrımını bile yapamıyor.
Buna babasının fotoğrafını gösterdiğin de aha ben demesi çok iyiydi yaTipi gördün işte. Shonen serilerde salaklık ve güç doğru orantılı. Weevil zeka bakımından en diplerde olan karakterlerden biri. Ayna ile fotoğraf ayrımını bile yapamıyor.
Ok.Yoo. Sadece o en iyi kılıç ustası diyebilirsin. Güç konusunda çok başka kıstaslar var. İşime geleni alırım öbürünü takmam demek manasız.
Sen Ayıboğan'ı bayağı sevdin de, çaktırmıyorsun.O bölümler biran once gelir umarım. Tahminlerime göre Bakkın olacak kadın da çocuk taciri de bakalım.
Misal forumda klasik amiral, yonkou seviyesi gibi tabirler var. Atıyorum Kizaru için amiral seviyesi diyoruz, adam amiral ne de olsa. :/ Fakat Mihawk için ne demeliyiz? Amiral mi yonkou mu başka bir şey mi? Zaten tam olarak ne olduğu belli olmadığı için o kadar tartışma dönüyor ya. Sen mesela net yonkou diyorsun. Bunu unvanından dolayı mı yoksa Zoro'nun hedefi ve Shanks'la olan ilişkisinden dolayı mı diyorsun? Unvandan dolayı diyorsan yanlış olur diyorum ben.Neden hacito ? DEIKU dediğimiz şey güç açısından neden herhangi bir şey ifade etmiyor ve etmesin ? Zoro Yarın DEIKU olduğunda sadece ünvan, güç olarak bir şey ifade etmiyor mu diyeceğiz ?