Dünyanın en güçlü adamının oğlu sonuçta. Kk seviyesi potansiyeli var. Şuan genç WB gücünde ise en güçlüsü oluyor zaten.Ayıboğan diyorum.
Dünyanın en güçlü adamının oğlu sonuçta. Kk seviyesi potansiyeli var. Şuan genç WB gücünde ise en güçlüsü oluyor zaten.Ayıboğan diyorum.
Borsalino, Beyazsakal'ın gençliğini görmüş biri. Güç olarak ona benzetiyor. Dediğine katılıyorum.Dünyanın en güçlü adamının oğlu sonuçta. Kk seviyesi potansiyeli var. Şuan genç WB gücünde ise en güçlüsü oluyor zaten.
Anlatamazsın bunlara, 2 D., bir amiral ve tüm ada seferber oldu ama işte.Doflamingo sama tabi ki
Neden hacito ? DEIKU dediğimiz şey güç açısından neden herhangi bir şey ifade etmiyor ve etmesin ? Zoro Yarın DEIKU olduğunda sadece ünvan, güç olarak bir şey ifade etmiyor mu diyeceğiz ?Tartışmak yersiz tamam ama teknik olarak hatalısın. Mihawk'ın unvanı diğer shichi'leri zerre ilgilendirmiyor. Dünyanın en iyi kılıç ustası demek, dünyanın en iyi kılıç ustası demektir. Herhangi bir güç seviyesi belirtmiyor.
Kime karşı olduğu önemli. Kaidouya, Luffy'ye, Akainuya, Shanksa, BigMoma vs karşı bi şey ifade etmez.Neden hacito ? DEIKU dediğimiz şey güç açısından neden herhangi bir şey ifade etmiyor ve etmesin ? Zoro Yarın DEIKU olduğunda sadece ünvan, güç olarak bir şey ifade etmiyor mu diyeceğiz ?
Yav şu Amirali sokma işte araya.Sonra geliyorlar buraya biz uğraşıyoruz.Amiral hariç de çabukAnlatamazsın bunlara, 2 D., bir amiral ve tüm ada seferber oldu ama işte.
Orası işin ayrı ve şahsi bakış kısmı. Her ünvan belirli bir seviyeyi ifade eder.Kime karşı olduğu önemli. Kaidouya, Luffy'ye, Akainuya, Shanksa, BigMoma vs karşı bi şey ifade etmez.
Vevil i görmedigim icin hala Mingo sama benim icin ilk gelir ama bakalım çıksında bir görürüz.Anlatamazsın bunlara, 2 D., bir amiral ve tüm ada seferber oldu ama işte.