Luffy Akainu ile karşılaşsa ortaya bu görüntü çıkar:Güncel Luffy Fuji,Kizaru ve Greenbull'u döver 1v1 de.Akainu'ya da az kaldı.Uyanışa bakar.
Luffy Akainu ile karşılaşsa ortaya bu görüntü çıkar:Güncel Luffy Fuji,Kizaru ve Greenbull'u döver 1v1 de.Akainu'ya da az kaldı.Uyanışa bakar.
Kizaru Marco'yu da kaale almıyordu ondan gösterdiği en güçlü saldırısını 2 kere spamladı adam üzerinde.Hangi sağ kol Jozu ki tek yiyecek ? Yahu yetenek mevzusu zaten amiralleri abarttığın kadar güçlü yapan şey.Kuzan da total güçte Jozu tekliyecek seviye bir adam değil ama yeteneği sağolsun denk geldi mi tekliyor.Adam Reylih yanında iken başka yere isinlaniyordu bu net kaale almamaktır.Buna rağmen Reylih anca çizik attı.
Dofun kuzandan tek yememesinin sebebi gayet belli.Yeteneği buzdan çıkmasına yarıyor.Öyle bir yeteneği olmasa meybuz olarak kalırdı.Doffun kurtulması sağ kolları daha güçlü yapmıyor ne yazık ki.Bak Jozu sana göre Dofftan güçlü ama tek hamleye bye bye happines oldu.
Kizaru'nun Roger'ı alacağını düşünen birisi bunu yazmasa daha iyi olurLuffy Akainu ile karşılaşsa ortaya bu görüntü çıkar:
Chinjao o halindeki kafa darbesiyle Kaido'yu zınklatırdı.shin chaoya tek atarken zorlandı yalnız orda direk atmasını beklerdim
Nerf yiyecegi icin o daDostum Kizaru'yu da severim ama KK demem ona.
Luffy Akainu ile karşılaşsa ortaya bu görüntü çıkar:
Kaido vursa chinjaonun kafası dondurma külah'ı olurdu.Chinjao o halindeki kafa darbesiyle Kaido'yu zınklatırdı.
Kaido ağlamayı kessin önce ühühühü.Kaido vursa chinjaonun kafası dondurma külah'ı olurdu.
haklısın içerken ağlıyor,roger garp boş karakterler roger op'yi buldu tm sadece op'nin yolunu gösteren bir harita roger.Kaido dünyaya savaş açacak birisiKaido ağlamayı kessin önce ühühühü.
Niye söylemek istediğimi anlamıyorsun ısrarla.Kizaru Reylihe saldırı atmadı.Görmezden gelmesine rağmen anca çizik atabildi diyorum Marco diyorsun xdKizaru Marco'yu da kaale almıyordu ondan gösterdiği en güçlü saldırısını 2 kere spamladı adam üzerinde.Hangi sağ kol Jozu ki tek yiyecek ? Yahu yetenek mevzusu zaten amiralleri abarttığın kadar güçlü yapan şey.Kuzan da total güçte Jozu tekliyecek seviye bir adam değil ama yeteneği sağolsun denk geldi mi tekliyor.
Kizaru'nun Roger'ı alacağını düşünen birisi bunu yazmasa daha iyi olur