Dostum ciddi misin? Ayrıca merakımdan soruyorum sana göre o Akainu rahat yonko ediyorken şimdiki hali KK seviyesi mi?MF Akainu şimdiki kadar güçlü olmasa da rahat bir Yonko eder
Aynen. Güncel Akainu rahat top 3.Dostum ciddi misin? Ayrıca merakımdan soruyorum sana göre o Akainu rahat yonko ediyorken şimdiki hali KK seviyesi mi?
Seni ben Kizaru fanı bilirdim amiral düşmanı çıktın. Övülen adamlara sövsünler diye veriyorsun zehri forumaAynen. Güncel Akainu rahat top 3.
Zaten Kiku vs Yonko olayı kapansın diye hortlamış bir konu. Birbirine kırdırma amaçlı.Ne güzel konudur bu ya. Amiral lobisi, aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık durumunda kalmış. Bu arada Garp, Luffy'nin olmuş hali. Koy boş adaya ikisini, hikaye adı altında acıtasyon ve handikap verme yarım atar Garp buna.
Dostum Kizaru'yu da severim ama KK demem ona.Seni ben Kizaru fanı bilirdim amiral düşmanı çıktın. Övülen adamlara sövsünler diye veriyorsun zehri foruma
Öyle bir konumu vardı yoksa manga bölümündenmi bahsediyorsun ?Zaten Kiku vs Yonko olayı kapansın diye hortlamış bir konu. Birbirine kırdırma amaçlı.
Manga bölümü de biraz goygoy yollu dediydim...Öyle bir konumu vardı yoksa manga bölümündenmi bahsediyorsun ?