Çelişkilik bir durum yok. Siyah ama içinde griler olan bir karakter ve acımasızlığının temelinde kötülük olsun diye yapan birisi değil. Hanedanı için en kârlı yol hangisiyse onu tercih ediyor.Tamam katılıyorum da
Sonra şöyle şeyler yazıyorsunuz skdlel. Tywin döneminin şartlarına göre iyi bir adam mı yoksa kötü ama başarılı bir karakter mi ona destek çıkalım ya da savunalım slsdjeuwğerşr
Reis modası geçti artık bence ya akskeıqq
Yok, Tyrion favorilerimden, ona yaptıkları yüzünden sevmem ama inanilmaz üstü bir insan da değil bana göre, özellikle bahsettiğim gibi bence ondan daha zeki ve daha öngörüsü yüksek karakterler de var, hem sen niye bu kadar alındın, yakışmamış mı giydiğiNiye bu kadar gıcıksın Tywin'e? Fanı olduğun karakteri mi mıhladı?
Ayıp ettin kara listedesinYok, Tyrion favorilerimden, ona yaptıkları yüzünden sevmem ama inanilmaz üstü bir insan da değil bana göre, özellikle bahsettiğim gibi bence ondan daha zeki ve daha öngörüsü yüksek karakterler de var, hem sen niye bu kadar alındın, yakışmamış mı giydiği
Yok, Tyrion favorilerimden, ona yaptıkları yüzünden sevmem ama inanilmaz üstü bir insan da değil bana göre, özellikle bahsettiğim gibi bence ondan daha zeki ve daha öngörüsü yüksek karakterler de var, hem sen niye bu kadar alındın, yakışmamış mı giydiği
Ayıp ettin kara listedesin
Burada bence kötülüğün özünü yanlış yorumluyorsun. Zaten dünyada "kötü" diye adlandırdığımız insanlar kötülük olsun diye kötülük yapmazlar. İşin ucunda para güç sağlama vs gibi faktörler vardır. Ama sadece bunu elde etme yolunda diğer insanlara verebileceği zararı umursamazlar. Yani bu mantıkla her çeşit mafyaya, katile vesaireye içinde griler olan karakter kendi çıkarları için kendi ailesi için kendi ırkı için vs diye başlayabiliriz.Çelişkilik bir durum yok. Siyah ama içinde griler olan bir karakter ve acımasızlığının temelinde kötülük olsun diye yapan birisi değil. Hanedanı için en kârlı yol hangisiyse onu tercih ediyor.
Elia Martell'e falan yaptıklarının kendi hanesiyle ilgisi yok yalnız, tamamen ardı yandığı için yapıyor.Acımasız bir orta çağ evreninde, shounen anime ana karakteri gibi takılacak etrafa gülücükler saçacak hali yok. Kendi hanedanının çıkarlarını her şeyden önde tutuyor ve hanedanı için yapamayacağı şey yok. Babasının zamanında eski güçlerini ve saygınlıklarını kaybetmiş Lanniestarlar, Tywin döneminde altın çağını yaşıyor. Bir hanedan için olabilecek en iyi liderlerden birisi Tywin'dir. Diğer hanedanlıkları önemsemesine gerektirecek bir evrende zaten yaşamıyor.
Dizinin saçmalaması. Cersei bu kadar zeki birisi değil.Tartışılır. Baelish'te zeki adam bu yadsınamaz ama ondan çok hazzedemedim. Hiç karizmatik bir tip olmaması da etkili bunda. Cercei içinden geçmişti burda .d
Yanlış aslana tutulmuşGS'li dedik, Messi'ci dedik. Yakışmadı.
Doğru, hadımı unutmam hata olmuş, müthiş bir entrikacı o da, dizi kesinlikle hakkını vermiyor, benim en çok kızdığım ise Arya'yı da o şekle sormaları, tam bir dişi kurt, Starrk'ların yüz akı.Kitaplarda varys ile beraber şov yapıyorlar. Dizide meh işte serçe parmak.
Hele varys tam vasıfsız dizide. Bir feati olmadan şu kadar zeki falan filan algı yapılıyor sadece üstüne