Martell Hanesi. Dorne'u yöneten hane.Martell dediğin kim?
https://gameofthrones.fandom.com/wiki/House_Martell
Martell Hanesi. Dorne'u yöneten hane.Martell dediğin kim?
Bilmiyorum ben Martell Hanesi falan. Böyle bir şey yok, asla da olmadı.
Aslında hepsi Jon Arryn'in rüyasıymış. Kendisine kurulan kumpası çözmüş; Jaime, Cersei, Littlefinger ve Lysa Arryn'i idam ettirmiş. Hikaye de başlamadan bitmiş. :/Bilmiyorum ben Martell Hanesi falan. Böyle bir şey yok, asla da olmadı.
Oberyn ve Dağ dövüşü olmasa, bu salaklar Dorne'u hiç göstermezdi bileAslında hepsi Jon Arryn'in rüyasıymış. Kendisine kurulan kumpası çözmüş; Jaime, Cersei, Littlefinger ve Lysa Arryn'i idam ettirmiş. Hikaye de başlamadan bitmiş. :/
Bölümü aynı böyle izledim.Ben demin ne izledim?
Gri Solucan adalet isteriz diye tutturuyor. Bizimkiler de "Kral seçek bi tane o karar versin" diyor. Kral seçiliyor, Gri Solucan'ın hoşuna gitmeyen bir karar veriyor. Bu kabul etmiyor, bizimki de "Ben kralım, seve seve kabul edeceksin" diyor. Sonrasında Jon'u sürgüne gönderiyorlar. Bunu sadece Gri Solucan istedi diye yapıyorlar. Sonra Gri Solucan gidiyor, ama Jon'u kimse geri çağırmıyor. Bahsettiğimiz Jon, tahtın gerçek varisi. Suç işledi diye olamaz desek, o zaman Gendry'nin kral olması gerekirdi. Tüm bu kısımları izlerken tipim tam olarak böyleydi.Lan bari fantastik kitap okurken uçakta uykuya dalan Con Sınov'un rüyası olsaymış her şey.
Ahahaha Her an kanser olabilirim bakışı o. :/ Ben izlemedim bile. Yorumlara bakmam yeterli oldu. Hele ki şu yazdıklarından sonra hiç izlemem.Gri Solucan adalet isteriz diye tutturuyor. Bizimkiler de "Kral seçek bi tane o karar versin" diyor. Kral seçiliyor, Gri Solucan'ın hoşuna gitmeyen bir karar veriyor. Bu kabul etmiyor, bizimki de "Ben kralım, seve seve kabul edeceksin" diyor. Sonrasında Jon'u sürgüne gönderiyorlar. Bunu sadece Gri Solucan istedi diye yapıyorlar. Sonra Gri Solucan gidiyor, ama Jon'u kimse geri çağırmıyor. Bahsettiğimiz Jon, tahtın gerçek varisi. Suç işledi diye olamaz desek, o zaman Gendry'nin kral olması gerekirdi. Tüm bu kısımları izlerken tipim tam olarak böyleydi.