Durup durup linki okuyorum.
Durup durup linki okuyorum.
O Dorne prensi kimin neyin nesiydi ben onu merak ediyorum asıl. Adamı tanıtma gayretine bile girmediler. Kıyafetlerinden Dorne'lu olduğunu çıkarabildik sadece.O değil de Dorne o kadar iplerinde de değil ki Dorne Prensi oy vermedi
Doran Martel'in dublörüymüş.O Dorne prensi kimin neyin nesiydi ben onu merak ediyorum asıl. Adamı tanıtma gayretine bile girmediler. Kıyafetlerinden Dorne'lu olduğunu çıkarabildik sadece.
Böyle devam edecekse, kapatıyorum bu konuyu. Sinirden kafayı yemek üzereyim.Doran Martel'in dublörüymüş.
Yabancı forumlarda da çok yazılmış. Orada üç kişi oturuyor ve biz o adamların kim olduğu hususunda hiçbir fikre sahip değiliz.O Dorne prensi kimin neyin nesiydi ben onu merak ediyorum asıl. Adamı tanıtma gayretine bile girmediler. Kıyafetlerinden Dorne'lu olduğunu çıkarabildik sadece.
Serinin ilk 4 sezonu bayağı güzel, fantazi diyarlarının en iyisi hatta tv dizisi olarak. Yeni kitaplar çıkınca 4'e kadar izle, sonra kitapları okursun.Ben bu diziyi hiç izlemedim, bir şey kaybetmiş miyim sizce?