Bin’cek üstüne vur’cak kırbacı.Benim merak ettiğim şimdi drogon'a ne oldu/olacak? bran neden arıyor ejderhayı öldürmek için mi veya başka bir şey için mi?
Bin’cek üstüne vur’cak kırbacı.Benim merak ettiğim şimdi drogon'a ne oldu/olacak? bran neden arıyor ejderhayı öldürmek için mi veya başka bir şey için mi?
İzleme diye.Bu diziyi izlemiyorum ama baslik ilginc olmus niye .
Her şeyi çok güzel özetliyor çünkü.Bu diziyi izlemiyorum ama baslik ilginc olmus niye .
Hangi halktan?Düşündükçe sinirlerim bozuluyor adamlar oy birliği ile kral seçtiler ya la. Robertın kemikleri sızladı. Bi an sam in dediğini yapıcaklar sandım. Halktan oy toplucaklar felan.
Suçu var. Kovmalıydı bu ikisini. Anlaşıldığı kadarıyla hiçbir konuda söz de geçirememişler. Bu nasıl yapımcılık ya.HBO'nun hiç suçu yok GoT konusunda.
O ''Keşke'' kafasının içinde dönüp duracak ya nereye giderse gitsin, iflah olmaz artık.Yabanda daha güzel hatunlar bulur, boşuna mı at sürüyor oraya, başka karga da yok yanında. İnan ki en mutlusu o, dertsiz tasasız yaşar gider, arada sırada surda görünür, 3-5 yıla da yabanıl olur çıkar.
Finalde büyük işler yapmaya gerek yok aslında, izleyiciyi finale gelene kadar yönlendiriyorsun bir şekilde ve insanlar haliyle beklentiye giriyor. Takipçilerine biraz saygı göstermek gibi bir sorumluluğu olmalı bence bu eser sahiplerinin. One Piece mevzusuna fazla girip konuyu dağıtmayayım. Ne desek boş.Luffy KK olsun, Zoro kılıç unvanını alsın okuyucunun %80'i mutlu olur zaten. GOT kadar batırması zor.
Konsey daha beter. Westerosta vasıflı adam kalmamış çok belli yani.Düşündükçe sinirlerim bozuluyor adamlar oy birliği ile kral seçtiler ya la. Robertın kemikleri sızladı. Bi an sam in dediğini yapıcaklar sandım. Halktan oy toplucaklar felan.
Sorular bitmiyor.Hangi halktan?