Kesinlikle izleme.Aklında iyi bir dizi olarak kalsın her daim.Kitap çıktığında kitabı okursun.Arkadaşlar 7.Sezon'da bırakmıştım diziyi.Şimdi sadece Final bölümünü izlesem bir şey kaybeder miyim ?
Kesinlikle izleme.Aklında iyi bir dizi olarak kalsın her daim.Kitap çıktığında kitabı okursun.Arkadaşlar 7.Sezon'da bırakmıştım diziyi.Şimdi sadece Final bölümünü izlesem bir şey kaybeder miyim ?
Ahahaha O derece mi yavBence onu da izleme.Kendin hayal et finali.Çok ciddiyim.
Yok zaten çok kötüymüş yorumlardan anladım.Mevzu ne kadar kötü yaptıklarını ve olayı nereye bağladıklarını görmek aslında. 7.Sezon'da 'Bu diziden bi bk olmayacak galiba' deyip bırakmıştım, bakalım o kötü gidişatı nereye bağlamışlar ve ne hale getirmişler onu görmek istiyorum.GoT benim kafamda prestijini o sezon kaybetti zaten.Final bölümünü izlesen de kaybedersin. Konu başlığının fikir vermesi lazım sana.
Bir diziyi 5 sezondan fazla yapmayacaksın işte Yada 3...90 dakika zaman kaybın olur.
Kanki yukarıda dediğim gibi, GoT zaten aklımda iyi bir dizi olarak kalmayacakKesinlikle izleme.Aklında iyi bir dizi olarak kalsın her daim.Kitap çıktığında kitabı okursun.
Abi 1 tane bile ''İzle ama öylesine izle'' diyen bile yok Daha çok merak ettim şu anHiç izlemesen daha az şey kaybedersin.
Ateş ve yıkım seviyorsan 5. bölümü izle kapat.
Hakkını yeme 5. bölümde görsel vardı. Zaten sezon şöyle
1. bölüm = Boş muhabbet
2. bölüm = Boş muhabbet + helalleşme
3. bölüm = Boş savaş dark edition
4. bölüm = Boş muhabbet remastered
5. bölüm = İyi efektlere harcanan boş para
6. bölüm = Boş kapanış
HBO'nun hiç suçu yok GoT konusunda.
Aynen öyleymiş valla. Okuduktan sonra inanılmaz kıl kaptım adama ya.HBO'nun hiç suçu yok GoT konusunda.
Bi konuda küfürü serbest bırakmamın sebebi bu puşt zaten.Aynen öyleymiş valla. Okuduktan sonra inanılmaz kıl kaptım adama ya.