https://www.dizicell1.com/bolum/game-of-thrones-8-sezon-6-bolum-hd-izle/2/Arkadaşlar link bulamadım. Atabilecek var mı acaba ?
Dizi için en iyi yorum bu. Puahahhaha...O değil de Jaime ve Cersei birkaç adım daha yan tarafta dursa kurtuluyorlarmış.
Ben kitabın sonunda taht falan kalacağını sanmıyorum. Kitap serisinin adı Buz ve Ateşin Şarkısı. Taht Oyunları da ilk kitabın ismi. Zaten ilk kitaptan sonra pek taht oyunu görmüyoruz. Boyuna savaş ve yıkım var.Tahta oturacak kişi kitap sonunda aynı olabilir.Ama eminim ki büyük karakterlerin neredeyse hepsi ölerek olacaktır bu.Böyle saçma sapan bir şekilde değil.Jon yaşarken değil mesela.
Kitap ölülerin ve yaşayanların savaşıyla bitecek muhtemelen. Dizide olması gerektiği gibi.Ben kitabın sonunda taht falan kalacağını sanmıyorum. Kitap serisinin adı Buz ve Ateşin Şarkısı. Taht Oyunları da ilk kitabın ismi. Zaten ilk kitaptan sonra pek taht oyunu görmüyoruz. Boyuna savaş ve yıkım var.
Dany yüksek lisansa yollamış Drogonu savaştan hemen önce. Ondan bu tavırlar yani üstelik humanist olmuş ondan öldürmüyor John'u.Drogon'un, Jon yerine tahtı yakması asıl düşmanın iktidar hırsı olmasıymış. Ulan bu ejderha sosyoloji falan mı okudu da, toplumsal normları değerlendirecek seviyeye geldi?