Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 46 73.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.0%

• Kullanılan toplam oy
    63
Bu bölüm bunca şeyin ardından aklıma bir şey geldi. Daha önce hiç bu kadar uzun soluklu ateş üfleyen bir Ejder görmediğim için aklıma ulan bu Ejderha'ların ateşi nerden geliyor diye bir soru sormak gelmemişti. Evet bu bölümle nasıl oluyorda bu ejder o kadarcık cüsseden sürekli öyle bir yıkım yapabilecek ateşi çıkarabiliyor diye sorguladım.

Bari sıçtık bir şekild DRAM KASIP kotarmaya çalışalım demişler. Manasız bir şekilde Dany tamamen suçlu durumuna düştü. Jaime ve Cercei'ye acıdım. O kadar bölüm ölmelerini istedim ama son bölüm içim acıdı.

Sansa Stark'ın orada işi ne? Neden onun gözünden bu kıyıma şahit oluyoruz? Herhalde daha fazla DRAM için.

Devlerin savaşı. Daha fazla dram lazım. İki ezeli abi kardeş dövüşü. Sonu hüsran. Bölüm tamamiyle trajedi,dram üzerine kurulmuş.

Olabilecek en güzel dram sadece Jon'un şahit olduğu bu acımasızlık olurdu. Ama araya başka kadar şey sokuldu ki Jon'dan önce gidip Sansa gebertse Dany'i yeridir.:D Neyse kötüydü bence.

Ekşi'de gördüm bunu:
arya ve clegane at üstünde winterfell'den king'slanding'e gelmiştir. şehir yanarken bir şekilde kılıç bile sallamadan cersei'nin dibine kadar gelmişlerdir. arya sonunda babasının hatta bütün ailesinin intikamını almaya 15 adım falan uzaklıktadır. sonraki diyalog ise

clagene: benle gelme intikam kötü ölürsün
arya(nk slayer) : tmm tşk.
clagene: mavi tık.

ve arya geri döner.
:hhh::hhh::hhh:

Açıkçası Dany'ye kızmadım. Ned Stark gibi Westeros'un gördüğü en yiğit adamlardan biri idam edilirken mastürbasyon yapan puştlar hak ettiklerini buldu.

Ekşi'den okudum: Barristan Selmy'i oynayan aktör, Martin'in diğer iki kitabı yazdığını ancak senaristler ile yaptığı anlaşma dolayısıyla yayınlamadığını söylemiş.

Umarım doğrudur. Bu hikayenin kafamda bu şekilde bitmesini istemiyorum.

Açıkçası Dany'ye kızmadım. Ned Stark gibi Westeros'un gördüğü en yiğit adamlardan biri idam edilirken mastürbasyon yapan puştlar hak ettiklerini buldu.
Yaptığı etik değil ama ne yalan söyliyim arada giden anne-kız,masum çocuklar hariç bende üzülmedim.Fakat Ned'den dolayı değil.Çocukları falan saymazsan Westeros'daki halkta az o...çocuğu değil.2. sezonda acımadan Sansa'ya tecavüz etmeye kalkan,insan öldürme potansiyeli yüksek o... çocuğu bunlar.

Yalnız harbiden diziden sonra çocuğuna khaleesi ismi verme çok popülerleşmişti sanırım.Acaba çocuğuna khaleesi ismini verenler ne hissediyor.:/

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık