Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 46 73.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.0%

• Kullanılan toplam oy
    63
Finalden spoiler içerebilir emin değilim.
Sızan spoilera göre Jon danyi öldürüyormuş. Bran de tahta geçiyormuş şaka mı bu?
gerçek :of:
işin kötüsü,, GRR dizinin sonu kitabın sonu ile aynı olacak diye konuşuyordu 2 yıl önce... umarım vazgeçer bu mal fikrinden.....

Görkemli, ihtişamlı ama anlamsızdı lan. İnsan olması gerektiği kadar etkilenmiyor. İnşallah kitaplar yakın tarihte çıkar. Ejderha ateşinde hıdrellez kutlayan lazgezen reisin binlerce yıllık hayatında saçamadığı dehşeti Dany yarım günde saçtı. Halkın tepesinde uçan ve enerjisi hiç bitmeyen bir ejderha (adeta kara ölümdü Drogon) etraflarında dökülen yapılar o kargaşa arasında sıkışıp kalmaları kan vahşet vs çok güzel yansıtılmıştı yalnız. Bu arada Jaime'nin karakter gelişiminin ırzına geçtiler bölümde. Arya'nın çok anlamsız bir şekilde oldu o zaman deyip intikamından vazgeçmesi falan bayağı komikti anasını satayım. İnsanlık tarihindeki en büyük tehdide tek atan Arya şehrin sokaklarında maymun oldu, kıçı kırık mızrak darbeleriyle pert olacak şekilde lanse edilen ejderhalardan sadece bir tanesi ise koca orduya ve şehre dehşet saçtı her anlamda. Dizideki güç dengeleri FT'den beter lan. Neyse kaldı bir bölüm ondan sonra dizi defterini kapatacağız ve kitaplar çıkar çıkmaz bütün seriyi alıp soluksuz baştan sona okuyacağız anlaşıldı. Asoiaf evrenini bu diziyle hafızamıza kazımak fantastik kurguya hakaret olur.

Bitse de kurtulsak artık. Zaten adamlar da bu kafayla çekmişler.

Tüm karakterlerin içi boşaltıldı. Hepsi ayrı saçmalıyor.

Şu sezon harbiden iki yıllık emeğin ürünü mü? Sanki fazladan bir yıllık arayı Martin kitabı çıkarır da oradan bir şeyler araklarız diye vermişler, çıkmayınca da oldu bittiye getirmişler. Öyle bir sezon.

Bölüme sinirden geyiğini unutmuşum :D Mountain ile Drogon bir güreş tutuşsa iyi olurdu. Herifin üstüne kule yıkıldı bana mısın demedi...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık