Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 46 73.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.0%

• Kullanılan toplam oy
    63
Arya ta Winterfell'den buraya kadar Cersei'yi öldürmek için geliyor. Kadına ulaşmasına elli metre varken Sandor'un lafına uyup kaçıyor.
Night kinge mahalle serserisi gibi pıçakla tek atıyor. Veleti hipelayıp durdular. Hiç biseyden korkmayan, hedefinden şaşmayan, yürek yemiş, ağır suikastçi rolünü biçtiler. Herkesin geberdiği belki de en avantajlı durumda abisinin iki lafiyla köpek yavrusuna döndü resmen.

Bölümde olanları düşünmezsek güzel bölüm aslında.:oleyo: Ulan Arya'yı oradan geri döndürmek nedir. Bari birkaç olay yaşasaydı da o zaman geri dönseydi. Bu rezilliği anca Dany'nin kellesini alırsa örtebilir. Önümüzdeki bölüm intikamını alması lazım.:mincika:

Finalden spoiler içerebilir emin değilim.
Sızan spoilera göre Jon danyi öldürüyormuş. Bran de tahta geçiyormuş şaka mı bu?

Hayat Clegane'in The Night King'den sağlam çıkması kadar saçma değil mi? Clegane ne öyle abi saçmalık adam beynine bıçak yedi hala ölmüyor bu ne saçmalık? Bu arada onun yüzüne ne olmuştu ben hatırlamıyorum eskiden böyle değildi. Koskoca ejderhanın güvercin gibi manevra yapması zaten ayrı bir komedi .

İron fleet'de niye tüm gemiler saldırmıyor ejderhaya. Öncekinde kolay olmadığı için uzaklaşmadı mı ilk seferde. İron fleet'i bu kadar kolay harcamaları saçma olmuş birde Rhaegar'ı o kadar isabetle öldürmüşken. Tamam bari Drogon sıyrılabiliyor diğer gemilerin de fırlattığını göster. Ejderhada nasıl nefes varsa 1 saat ateş püskürüyor.

Hayat Clegane'in The Night King'den sağlam çıkması kadar saçma değil mi? Clegane ne öyle abi saçmalık adam beynine bıçak yedi hala ölmüyor bu ne saçmalık? Bu arada onun yüzüne ne olmuştu ben hatırlamıyorum eskiden böyle değildi. Koskoca ejderhanın güvercin gibi manevra yapması zaten ayrı bir komedi .
Obreyn ile kapışırken ölmeden önce zehirli mızrakla yaralamıştı bunu o zehir yüzünden öldü gibi bir şeydi. Bu bölüm kafasını patlattığı adam deneylerle bu hale getirmişti.

Günümüz füzelerini atsan o kadar kolay yıkamazsın be surları. Zamanında Sur'un yıkılışında da anormal gelmişti de buz ateş zıtlaştığı için deyip geçmiştim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık