Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 46 73.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.0%

• Kullanılan toplam oy
    63
Dorne ok ve mızrak dalında altın madalya almış bir hanedanlık(o yüzden ejderler işlememiş). La ejder diye çok büyütmüşünüz ha, bir euron ve bir de ok ilen rahatlıkla alınabiliyormuş. Sonuncu da ölecekti, onu da 5. bölüme saklıyorlar herhalde.
Yok aslında dornenun gerilla taktiği ve çölleri engelledi almasını, Fatih Aegonun.
Dorne şımaran targenyan varsa ders almasını sağladı. Bir tanesi yılanların içinde ölmüştü.

Yok aslında dornenun gerilla taktiği ve çölleri engelledi almasını, Fatih Aegonun.
Dorne şımaran targenyan varsa ders almasını sağladı. Bir tanesi yılanların içinde ölmüştü.
Valla hacı grrm bir kılıfını buluyor, acayip olayları kılıfına oturtuyor ama şu dizi yapımcıları bir halttan anladığı yok. Grrm dava açsa, fena para koparır. Son üç sezon aslında hiç olmadı, bir yalandı ayağına yeni sezonlar çeker belki :D

Valla hacı grrm bir kılıfını buluyor, acayip olayları kılıfına oturtuyor ama şu dizi yapımcıları bir halttan anladığı yok. Grrm dava açsa, fena para koparır. Son üç sezon aslında hiç olmadı, bir yalandı ayağına yeni sezonlar çeker belki :D
Grmm yazdıkça hikayeyi bağlaması lazımken çiçek açması gibi genişletiyor. Dizi yapımcılarıda mecbur bir sonuca bağlıcak:) En son yeni kıtadan bahsedip onu hiç anlatmıyacağım dedi.

Uzun uzun düşündükten sonra Night King olayını mantıklı bir temele oturabildim kafamda.

Bildiğiniz gibi Night King, kalbine ejderhacamı sokulmak sureti ile Ak Gezen yapılıyordu. Ormanın Çocukları ona büyük güçler vermişti. Hiçbir şekilde ölmezdi, ancak yaratıldığı yerde öldürülebilirdi. Bilen bilir, büvet ağaçları büyülü ağaçlardır. Night King bu ağacın altında yaratıldığı için, bu ağacın altında sonunu görebilirdi. Bu gerçeği bilenler sadece eski Üç Gözlü Kuzgun ve Ormanın Çocukları'ydı. Ancak Bran de bunu geçmişe giderek gördü ve öğrendi. Night King mağarayı bastığı zaman sadece Bran kurtuldu, bu yüzden de sırrını bildiği için onun peşine düştü. Winterfell Savaşı'ndan önce Bran, savaşın gidişatını gördü. Yani en başından beridir Arya'nın, Night King'i öldüreceğini biliyordu. Bu yüzden hançeri ona verdi. Night King'in sırrını bildiğinden o ağacın altında bekledi ve bahsi geçen sırrı kimseye söylemedi. Zira Night King akıllı biriydi. Eğer bariz şekilde ağacın altına çekildiğini anlasaydı, sırrının ortaya çıktığını da fark ederdi. Dany bu gerçekten habersiz olarak Night King'i ejderha ateşi ile yakmaya çalıştı, ama işe yaramadı. Night King o esnada sırrının bilinmediğini anladı ve gülümsedi. Ondan sonra temkinli davranmayı bırakıp, doğrudan Bran'e gitti. Kendisine karşı koyacak kimse kalmadığından emin olduğu için de, ağacın altına girmekte sakınca görmedi. Gerisini biliyorsunuz.
Şu ejderyanın tek yeme hadisesine de açıklama bulsana hacı.

Not: Yapımcılar bunları düşünmemiştir kesin, Smoker yazsaydı keşke son sezonun senaryoyu :D

Mantıklı geldi. Güzel düşünmüşsün.
Arya'nın öldürmesi beni rahatsız etmedi. Beni rahatsız edden şey, Night King'in amacının, arka planının falan işlenmemesi oldu. Bir anda ortadan kayboldu. Bran çok sessizdi. Ne planladı, ne yaptı anlamadık. Gelecek bölümlerde bunlar açıklanmalı.
An itibariyle gözümde serinin en billurlu karakteri de Lyanna Mormont reistir. Ondan sonra da Arya gelir.
Lyanna Mormont reyizin billuru kadar kuvveti olsa, on devi tek eliyle kaldırır, 20 akgezenin üstüne atardı, ama bütün yetenek pointlerini billura gömmüş zavallım :D

Hacılar şöyle bir teori düşündüm, ışığın tanrısı diye bildiğimiz eleman, aslında Bran olabilir mi? Bkz; Arya'nın bu zamana kadar gelebilmesi, beric'in ölmemesi gibi pek çok şeyin Bran'ın geçmişi değiştirmesiyle olmuş olabilir mi? Bu ışığın tanrısı ve mucizelerini bu şekilde açıklayabiliriz belki. Hem uçan arya'nın açıklamasını da yapmış oluruz. Şahsi görüşüme göre; Bran en son Warg attığı zaman, bir ton şey yaptı. Warg zamanı da rüya gibi yavaş geçtiği için, geri gelene kadar pek çok şeyi rayına oturtmuştur. Bu yüzden Theon'a teşekkür etti bence(senin sayende mutlak yok oluşu engelleyebildim, dermiş gibi). Bu yüzsüz adamlar da Bran'ın vesilesiyle kurulup, sırf aryayı eğitmek için bir araya gelmiş olabilir...

Adamlar dalga geçer gibi “dany iron fleeti unuttu ama iron fleet ejderhaları unutmadı” şeklinde açıklama yapmış. Ulan o sahneden 1 dk önce savaş planında dany’nin yanında iron fleet’ten bahsettiler be. “Dany kinda forgot about the iron fleet” diyen dilin kopsun.

Adamlar dalga geçer gibi “dany iron fleeti unuttu ama iron fleet ejderhaları unutmadı” şeklinde açıklama yapmış. Ulan o sahneden 1 dk önce savaş planında dany’nin yanında iron fleet’ten bahsettiler be. “Dany kinda forgot about the iron fleet” diyen dilin kopsun.
Nasıl sıvanır dersi veriyorlar, bakalım son iki bölümde 3 ve 4. bölümlerin bıraktığı hezeyandan daha üst seviye bir hezeyanı gerçekleştirebilecekler mi?

Sen bir buçuk sene bekle, karşına böyle abuk subuk bir sezonla çıksınlar. Yazık yemin ediyorum, yazık ettiler. Bu Kit ağladı finalde falan söylentileri ise dramdan değil de serinin hiç olmasından kaynaklandığını düşünüyorum.

O açıklamayı görmüştüm.Adamların umrunda bile değil.8. sezon ciddi ciddi ''Ne çekersek çekelim mallar her türlü izler'' kafasında çekilmiş.Şu açıklamalar olsun,starbucks bardağı olsun adamlar çektikleri bölümü daha kontrol bile etmiyorlar.8. sezona hiç özenilmediği her şeyiyle belli.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık