Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 46 73.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.0%

• Kullanılan toplam oy
    63
Yine yan kitap falan çıkarıp anlatır belki Asshai ve Yi Ti gibi mekanları. Ha bir de eğer Euron cidden dediği gibi bilinen dünyanın her yerini gezdiyse belki laf arasında ufak ufak bilgiler verir.

Kitabın en eğlenceli karakterlerinden biri olan Euron'u gördükçe tokatlayasım geliyor, en sıkıcı kısmı da bu. Tepkim net olarak şu oluyor:

Kitaplarda tyrion yerine barristan selmy varken ne olacak acaba? Selmy ağlar mı ordumuz yok olsa da sivillerin kılına zarar gelmesin diye?

Şu sahneyi çekip ardından aynı karaktere “ben targeryanım. Bu yüzden taht benim diz çökmeyeni yakarım” dedirtmek kimin aklına geldi? Şu sahnedeki herkes kings landing’e dalıp fethetmekten bahsederken seyirciler dahil niye kimse “ama siviller” diye ağlamadı?

Varys ve tyrion’ı bizim evrenin 2019 yılından game of thrones evrenine geçmiş humanist mallara çevirdiklerinde bitti bu dizi.

Şuan kral olsun diye barışçıllığıyla övülen jon bile verdiği emre uymadığı için janos’un kafasını aldı. Adam ağlayarak yalvardı merhamet için. Anne babasını yiyen insanlar ülkeye girmesin diye ihanet edince 10 yaşındaki çocuğu astı. İyi ki öldürdü ikisini de ama zamanında bu sahneler normal görülüp kabul edilirken birden modern dünya kafasıyla karakterleri yargılamaya başlamak çok saçma oldu. Yakında bi tokattan mahkeme açıp ömür boyu hapis cezası vermeye başlar bunlar.

Sızan senaryo doğruysa, ki şimdiye kadar çoğu şey doğru çıkmış, dizi daha da rezil hal alıp bitecek. Karakter gelişimini, dizinin ana konusunu ve vermek istediği mesajı tuvalete atıp sifonu çekiyorlar yapımcılar. Yazık.

Adamlar okla ejder aldılar aq. Bu saçmalığı hala izleyen var mı daha? Finali izleyip, çok güzel katletmişsiniz güzelim seriyi deyip bir daha da yüzüne bakmayacağım. Elemanlar yüzyıllardır efsane diye anılan Ejderleri dalga geçermiş gibi okla indirdiler olm :D Yakında sörsi ekmek pıçağıylan son ejderi de öldürürse tam olacak.

Con efendi artık ejderyam var yaa diyerek güzelim kurdu postaladın ama hayat işte görüyor musun? Uçan kertenkelen de yok artık. Hadi git halanla yiyiş sen, boyunu aşan işlere de bulaşma bir daha.
Alma ghostun ahını, çıkar aheste aheste :d

Yalnız dizi, dizi tarihinin en büyük sıçışıyla final verecek ya, ona yanıyorum. Deny ne umutlarla Westros'a geldi, 10k Dothrak 100k westros askerini yok eder sloganıyla girdi, 3 ejder + 100k Dothrak vs. gibi canavar gibi orduyla girdi, elinde bir avuç lekesiz ve bir ejder kaldı ya la :D Deny de bir halt yapacakmış gibi atar yapmış, la geri kalan bütün ordunu yollasan, yine bir halt beceremeyeceksin, havan kime?

Adamlar okla ejder aldılar aq. Bu saçmalığı hala izleyen var mı daha? Finali izleyip, çok güzel katletmişsiniz güzelim seriyi deyip bir daha da yüzüne bakmayacağım. Elemanlar yüzyıllardır efsane diye anılan Ejderleri dalga geçermiş gibi okla indirdiler olm :D Yakında sörsi ekmek pıçağıylan son ejderi de öldürürse tam olacak.
Oklarla ejderha alınıyor, kitapta da böyle bir şey var. Ha ucuz bir anlatım olmuş orası ayrı :bilmem:
Ve o kafatası delinen denemelik Ejderha, bildiğim kadarıyla ejderhaların en irisiydi. Şimdiki üçlüyü toplasan onun kadar etmez ve onun kafatasını çok rahat parçalıyor bu alet. Sonuçta olay işlemesi değil üçte üç atılması...

Ok derken =Balista =Scorpion

Şu teoriyi gerçekleştirmediler ya en çok ona yanıyorum.Çok farklı şeyler izleyebilirdik.Şu teorinin güzelliğine bak.İnsanın yaptığı işe hiç mi saygısı olmaz.Yazık lan.

Oklarla ejderha alınıyor, kitapta da böyle bir şey var. Ha ucuz bir anlatım olmuş orası ayrı :bilmem:
Ve o kafatası delinen denemelik Ejderha, bildiğim kadarıyla ejderhaların en irisiydi. Şimdiki üçlüyü toplasan onun kadar etmez ve onun kafatasını çok rahat parçalıyor bu alet. Sonuçta olay işlemesi değil üçte üç atılması...

Ok derken =Balista =Scorpion
Kitapta da böyle bir şey varsa, grrm de sıçmış. Evet kitap da benim için bitmiştir bu saatten sonra. Ha bu arada, o ejderin canlısının derisini çizebilirse, valla ne diyim, ismi ejder bunların sadece, mangal yakmakta kullanın, savaşta iş yapmaz bunlar.

Kitapta da böyle bir şey varsa, grrm de sıçmış. Evet kitap da benim için bitmiştir bu saatten sonra. Ha bu arada, o ejderin canlısının derisini çizebilirse, valla ne diyim, ismi ejder bunların sadece, mangal yakmakta kullanın, savaşta iş yapmaz bunlar.
Ne olmasını bekliyorsun ejderhanın ? Nasıl ölse mutlu olursun mesela ? Thor mu gelsin, Kratos mu :confused:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık