Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 46 73.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.0%

• Kullanılan toplam oy
    63
O açıklamayı görmüştüm.Adamların umrunda bile değil.8. sezon ciddi ciddi ''Ne çekersek çekelim mallar her türlü izler'' kafasında çekilmiş.Şu açıklamalar olsun,starbucks bardağı olsun adamlar çektikleri bölümü daha kontrol bile etmiyorlar.8. sezona hiç özenilmediği her şeyiyle belli.
Yalnız o bardak olayında hayvan gibi reklam parası almışlar galiba. Öyle unutma durumu yok gibi.

O açıklamayı görmüştüm.Adamların umrunda bile değil.8. sezon ciddi ciddi ''Ne çekersek çekelim mallar her türlü izler'' kafasında çekilmiş.Şu açıklamalar olsun,starbucks bardağı olsun adamlar çektikleri bölümü daha kontrol bile etmiyorlar.8. sezona hiç özenilmediği her şeyiyle belli.
Nasıl olsa son sezon beğenseler de beğenmeseler de izleyecekler ne diye bir ton para harcayalım mantığıyla çekilmiş.Ejderha harcamalar kurda kaybol falan demeler bence hep bu yüzden.Birde Starbucks bardağından parayı kırdılarsa ucuza da mal ettiyseler yapımcılardan iyisi yoktur sanırım.

Yalnız o bardak olayında hayvan gibi reklam parası almışlar galiba. Öyle unutma durumu yok gibi.
E herhalde.Uçan sineği farkediyordur yönetmen kaçırır mı hiç.Haftada 2 saat çekilen türk dizisi olsa neyse.

Röportajların birinde Tyrion saçı bozuluyor hemen uyarıyorlar mesela yapma diye.Unutmuşuz falan maksat bahane olsun.

Nasıl olsa son sezon beğenseler de beğenmeseler de izleyecekler ne diye bir ton para harcayalım mantığıyla çekilmiş.Ejderha harcamalar kurda kaybol falan demeler bence hep bu yüzden.Birde Starbucks bardağından parayı kırdılarsa ucuza da mal ettiyseler yapımcılardan iyisi yoktur sanırım.

E herhalde.Uçan sineği farkediyordur yönetmen kaçırır mı hiç.Haftada 2 saat çekilen türk dizisi olsa neyse.

Röportajların birinde Tyrion saçı bozuluyor hemen uyarıyorlar mesela yapma diye.Unutmuşuz falan maksat bahane olsun.
https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat...klam-degeri-belli-oldu,oyv3w5k3ZEWIfoVWfUFRcQ

Reklamın getirisi 2.3 milyar dolarmış.:eek: Adamlar 8 sezonun bütün masraflarını çıkardıkları gibi artı olarak üstüne kaara geçtiler.

Doğru unuttum onu.8. sezonun çekilme amacını düşününce daha mantıklı.Bir de o reklamdan harbiden dediğin kadar para kaldırmış ve ona rağmen sezonu böyle çektilerse diyecek söz yok bunlara.

@Millennium Wizard

Aynen.Akgezenleri tek bölümde bitirmelerinin tek nedeni bana göre o.Dediler akgezen olayını uzatırsak akgezenlerin makyajı,dev cgi,ejderha cgi çok masraf yaparız.Zaten ne koysak izlicekler hiç masraf yapıp akgezen olayını uzatmayalım dediler.

Bir de o starbucks reklamından o kadar para kaldırdılarsa ve ona rağmen çekmedilerse ne paraymış arkadaşım.Çekin şurda adam akıllı bi 8. sezon dizi efsaneler arasına girsin.Sanki az para kazandınız bu zamana kadar.

Olm şuan söwsi dizideki en babayiğit entrikacı oldu dimi? Cidden şu yaptığı ahmak bir insanın dahi aklına gelebilecek, ucuz numaraları entrika diye önümüze koyuyorlar ya, ona bitiyorum. Entrika üstadı Kel, Littlefinger ve Tiriyın ölmüş be. 3 sezondur katlettiler güzelim seriyi, bir yere kadar katlandık amma, her şey buraya kadar. GoT kitap takipçilerini HBO'nun bürosuna bombalı saldırı yapmayı planlıyorum. Finalin yayınlanacağı gün, bomba patlayacak ve finali kimse takmayacak, bir felaketin önüne geçeceğiz. Ha insan ölür diyorsanız, elemanlar GoT'u bitirdik ayağına kutlama için büroyu terk edeceklerinden, can kaybı olmayacak.

CcC Kitap Tayfa CcC

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık