Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 46 73.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.0%

• Kullanılan toplam oy
    63
Ya önceki bölümdeki mantıksızlıkları sindirdik falan ama bu bölüm nedir ? Koskoca Daenerys Targaryen'ı 2 bölümde madara ettiler.7.sezonun başında Westeros'a geldiğinde elinde 3 ejderha,100.000den fazla adam,Dorne,Menzil ve Demiradaların bir kısmının desteği vardı.Şimdi elinde ne var bir tane ejderha 200-300 tane adam.Gerçekten inanılmaz şu diziyi bu kadar bütçeyle bu hale getirmeyi başaran senaristlere bir daha iş verenin aklını seveyim.

Deli Kraliçe geliyor. 2 Bölümde nasıl çözecekler merak ediyorum. Ayrıca Ejderhanın o şeylere direnmesi mümkün değil. Jaime iki kraliçeyi de öldürecek ve tahta oturacak.

Ayrıca bu bölüm bilerek Dannynin öldürüleceğini kurarak bizi Jon'un öldürüleceğine inandırmaya çalışıyorlar ama Gilly'i öldürüp bizi şaşırtacaklar.

Koskoca Brienne'yi sevgilisinin ayaklarını yıkayan köylü kızı Zeyno'ya çevirmeleri efsaneydi.
Euron muhtemelen one piece karakterlerinden bile daha hızlı. Adam ne zaman bir yere saldırsa yokluktan gelip ışınlanarak bir dakikada bitiriyor rakibinin işini.
Herkesin başkentteki insanları umursaması da çok duygusaldı. Sanki bana G.O.T değil de fairy tail. Sekiz sezondur umursamadınız şimdi umursamaya başlıyorsunuz.

Bölümü izlemedim (zaten üçüncü bölümü bile tam izlemedim hala).
2 sahne yetiyor dany’e hak vermem içi:

1:war council
2:rheagal’ın ölümü

Ulan bıktırdınız sivillere bişey olmasın diye be. Kadın westeros’a geldiğinde red keep’i eritseydi cercei bunları yapmazdı. Hadi bunu geçtim dany westeros’un ordusunu ve tyrell’lerin altınını kullanıp kuzeye daha iyi yardım ederdi. Şu tyrion gerizekalısı saolsun yüzbin küsür asker öldü. Sanki dany karış karış kings landingi yakmak istiyormuş gibi konuşuyor beyinsiz. Kadın gidip cercei’nin saklandığı yeri yakacak. Arada 10.000 insan kaynayacaksa da kaynasın ya. Kuzeyde insan kalmadı, dothraki ve unsullied gitti, rheagal gitti daha mı iyi oldu? Viserion’un ölümüne bile gerek kalmazdı.

Kadını harbiden taht konusunda fazla deli yaptılar. Ama şu şehre ejderhayla girme konusunda sonuna kadar hak veriyorum. Çoktan yapması lazımdı. O ballista’yı bi kere gördüğünde zaten o silahtan daha fazla üretilmeden savaşı bitirmeliydiler.

Bölümü izledim. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Spoilerı ona göre okuyun lütfen.

Allah belanızı versin ya. Jaime ile Brienne i seviştir bizim wildling sevdamızın içine et. Sonra da Jaime ben gidiyom desin bizim koskoca şövalyemizde peşinden ağlasın. Ya kadının çizgisini bozup seviştirme ya da seviştiriyorsan da bu evrenin en şerefsiz erkeğiyle seviştirme ayrılış sahnesinden jaime nin ne kadar şerefsiz olduğunu bir kez daha hatırlattınız teşekkürler.2 ejderha ile niye gidip salak gibi açılıyon abim sen bi de dalışa geçiriyor sonuncu ejderhayı yemin ederim cerceiden daha malsın hayır neden alçakta uçuyon yukarıdan uçsana savaştasın savaşta düğüne gitmiyorsun kings landinge zaten hayvan yaralı getirme. Sansanın teklifini değerlendirsen 2 gün dinlenseniz 2 ejderha ile tam güç saldırsan olmuyor değil mi ? Handikap yaratmayı ne kadar seviyor bu senaristler. Wildlingler geri döndü kuzeye üstüne gemileri batırdı üstüne ejderha öldürdüler zaten yarı yarıya azalmıştı sanırsam hepimizin tahmin ettiği olacak savaş başlayacağı sırada Arya önce Euronu öldürecek yüzünü alacak oradan Cerceinin yanına gidip Cerceiyi öldürecek. Savaş esnasında Danny de ölecek ejderhası ile birlikte sonra Long Live Aegon olacak. Bıktım yemin ediyorum şu diziden. ne geçen bölümde tam ne oldu hiç bir şey anlatmadın. Şu bran karakteri belki de dizinin bel kemiği görevini üstlenebilecek bir karakter ama bölüm boyunca söylediği şey your choice ya sen geleceği geçmişi görmüyor musun ? Söyle bişeyler artık put gibi oturuyorsun yav bi işe yara artık. Yazacağınız dizi kere başınıza taş düşsün. Harcadığım internete yazık

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık