Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 46 73.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.0%

• Kullanılan toplam oy
    63
Bi bölüm gelsin ondan sonra bakarız :utaniyorum:

Spoiler almak istemeyen hiç bakmasın :artiz:
Jamie nasıl satar gibi bir dava güden olacaksa şimdiden söylüyorum adam daha geçen bölüm tekrar olsa tekrar ailesi için her şeyi yapabileceğini söyledi o yüzden Jamie nasıl ihanet eder saçmalığını bir kenara bırakıp eleştirmek daha mantıklı olur. Tabi ihanet edip etmediği belli değil daha

bi spoiler’da da bran’in jaimie’ye “cercei hamile değil” dediği söyleniyor. Bran niye böyle bi olaya karışır bilemem ama mantıksız değil.
Cercei tyrion hamile sansın diye şarap içmedi, karnını tutarak konuştu. Ama bu sezon maşallah içiyor baya. 2 sezondur hamileyim dediği halde karnı da hiç şişmedi hala. Hamilelik belirtileri sıfır.

Bunun üstüne bronn’un gidip jaimie’yle konuştuğunu düşün. Eğer jaimie cercei’yi öldürecekse çok sebep lazımdı. Şuanki durumda öldürecek kadar nefret etmiyor ama bu 2 bilgiyi öğrenirse değişebilir.

Jaimie bizimkileri satmadıysa missandei’ye ne oldu onu bilemem. Ama jaimie’nin rolü olsa cercei ve euron’un yanında görürdük bence onu.

Missandei sahnesi sızınca bi hainin yaptığını düşünüp böyle bi teori üretmiş olabilirler.

bi spoiler’da da bran’in jaimie’ye “cercei hamile değil” dediği söyleniyor. Bran niye böyle bi olaya karışır bilemem ama mantıksız değil.
Cercei tyrion hamile sansın diye şarap içmedi, karnını tutarak konuştu. Ama bu sezon maşallah içiyor baya. 2 sezondur hamileyim dediği halde karnı da hiç şişmedi hala. Hamilelik belirtileri sıfır.

Bunun üstüne bronn’un gidip jaimie’yle konuştuğunu düşün. Eğer jaimie cercei’yi öldürecekse çok sebep lazımdı. Şuanki durumda öldürecek kadar nefret etmiyor ama bu 2 bilgiyi öğrenirse değişebilir.

Jaimie bizimkileri satmadıysa missandei’ye ne oldu onu bilemem. Ama jaimie’nin rolü olsa cercei ve euron’un yanında görürdük bence onu.

Missandei sahnesi sızınca bi hainin yaptığını düşünüp böyle bi teori üretmiş olabilirler.
Jamie ve Tyrion her ikisi de ailelerine karşı hassaslar ve şuan ailelerini Cercei temsil ediyor, bu karakterlerin en azından savaşta gönülsüz olmalarını yadırgamam işin satma kısmına gelirsek normalde her ikisinin de satmaması lazım ama dediğim gibi eğer satmışsa bile zaten ben ailem için yaptım, özür dilemem bir daha yaparım demişti, şuan gördüklerimizle yaşanacaklar çok alakasız duruyor. Yani ne ara kızı yakaladılar, ne ara ejder gitti, ne ara kale kuşatıldı, ne ara o infaz gerçekleşti vesaire çok alakasız uzun zaman alacak şeyler bunlar nasıl bir bölüm gelecek çok merak ediyorum. Geçen bölüm gerilim olayı hoşuma gitti ama bu bölüm aynı beğenide kalmayabilirim. Çok zorlamışlar senaryoyu bir sezonda bitsin diye, bir ara Grrm'nin çıkıp keşke bir kaç sezon daha uzasaydı dediğini hatırlıyorum adam çok haklı çıkabilir :bilmem:

Sonu henüz kesinleşmedi. Ama şimdiye kadar tutturan kaynaklara göre şöyle saçma birşey oluyor:

Varys ve tyrion jon’un targeryanlığını öğrenince satıyor dany’i. Jon da “ben tahtı istemiyorum ama başkaları benim geçmemi isteyecek eninde sonunda” tarzında saçma bişey söylüyor. Dany delirince jon öldürüyor. Ama jon tahta geçmiyor.

Bu ne lan şimdi? Madem o kadar insan senin için kadını satıyor, madem sen de bıçaklıyorsun bari kral ol işte.
Verdiği o kadar kayıptan sonra da bi zahmet delirsin artık. Kadın o salak halk arada kaynayıp ölmesin diye savaşı uzata uzata herşeyi kaybetti. Ben olsam tyrion’ı yavaş yavaş yakardım zaten direk idam etmezdim.

Duvarın komutan sayısı 999’du en son. Jon 998’ken ed 999 olmuştu. Dizi sonunda bi karakterin 1000’inci olacağı kesinleşti eğer ilerde bi nk daha çıkacaksa.

Sonu henüz kesinleşmedi. Ama şimdiye kadar tutturan kaynaklara göre şöyle saçma birşey oluyor:

Varys ve tyrion jon’un targeryanlığını öğrenince satıyor dany’i. Jon da “ben tahtı istemiyorum ama başkaları benim geçmemi isteyecek eninde sonunda” tarzında saçma bişey söylüyor. Dany delirince jon öldürüyor. Ama jon tahta geçmiyor.

Bu ne lan şimdi? Madem o kadar insan senin için kadını satıyor, madem sen de bıçaklıyorsun bari kral ol işte.
Verdiği o kadar kayıptan sonra da bi zahmet delirsin artık. Kadın o salak halk arada kaynayıp ölmesin diye savaşı uzata uzata herşeyi kaybetti. Ben olsam tyrion’ı yavaş yavaş yakardım zaten direk idam etmezdim.

Duvarın komutan sayısı 999’du en son. Jon 998’ken ed 999 olmuştu. Dizi sonunda bi karakterin 1000’inci olacağı kesinleşti eğer ilerde bi nk daha çıkacaksa.
Bahsettiğin spoilere göre son belli değil Jon ölebilir ve Duvar işine tekrar dönebilir adam iki tane son çekmiş :bilmem:

Ben, bu bölümde Night King ile alakalı bilgi gelir, bir açıklama yapılır diye beklerken gelen spoilera bak!! Neyse isyana gerek yok. Finalde her şey açıklanacak. Finali bekle, finali bekle, finali bekle....

Vay arkadaş One Piece’den şaşmasaydım keşke, en azından düzgün biteceği belli,

Spoilerı benden önce bırakan var mı bilmiyorum ama gene de bırakayım

Bu arada uyarıyorum bayağı büyük spoiler. Yani finalden falan bahsediyor burada.

4. Bölümü fotolardan sızdığı kadarıyla doğru aktaran Şahıs dany’nin kafayı yiyeceğini, Jon’un son bölümde Dany’ pıçaklayacağını ardından yeni bir gece nöbeti tarzında bir şey kuracağını söylemiş. Sonrasında da başında Bran’ın olacağı bir konsey yönetecekmiş. Yahu o kadar Rhaegar Lyanna falan dediniz, milleti hypeladınız. Hepsi Jon ergen gibi çekip gitsin diye miydi? Bari şehit falan olsaydı

Öte yandan farklı finallerin çekildiği söylendi sızma ihtimaline karşı. Yani son kısmı doğru olmayabilir. Zaten

Akgezenler yok olmuşken gece nöbeti saçma

Bir de şu diziyi 1,5-2 yıl bekledik.Adamlar 8 sezonluk emeği 1 bölümde itinayla...Kaldı tüy dikmesi.

Lost’tan beter olucak belli oldu.
Diziden soğudum resmen. O nasıl senaryo 10 IQ senaryo yazmışlar. İlk 2 bölüm fillerdi zaten. Her gün kahvaltıda arkadaşım konuyu açıyo her gün senaristlere sövüyom.:of:Bakalım daha ne kadar batıracaklar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık