Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 46 73.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.0%

• Kullanılan toplam oy
    63
Bi kitap yazman 8-10 yıl sürerse böyle fan-fic yazıp kullanırlar ismini.

yahu bu karakterler knight. Hadi jaimie neyse brienne yapmazdı böyle bişey. Evlenmeden yapmazdı ve knight olduğu için evlenmezdi de. Hamile kalıp o halde kral koruyuşunu hayal edebiliyor musunuz? Birbirine büyük saygı duyan ikili olarak kalmalıydılar. Birbirlerini sevseler bile ilişkiye girebilecek durumda değiller.

Missandei’nin ölümü ve reagal’ın ölümünü izledim izlemez olaydım.

Şimdi dizideki en gereksiz karakteri bahane edip “ne olursa olsun durduk yere insanları kesip biçmezler” denen unsullied ordusu delirir. Dany full mad queen moda girer.

Yüzlerce metre havada uçan dany bi kayanın arkasında saklanan gemileri görmüyor. O saklanan gemi de rheagal’ı tam 12’den vuruyor. David becham gibi falsolu vurdu herhalde.

Bu kadarı tuttuysa geri kalanı da tutmuştur zaten. İzleyesim yok artık. Finali merak ediyorum sadece. Üçüncü bölümü bile hala tam izlemedim önemli sahneleri izledim sadece.

Dizideki en gerizekalı kadını baş köyü yapıp zeki gibi göstermeye çalışan adamlardan ne beklenir zaten.

Geçen hafta bölümü ve diziyi öven arkadaşları sahneye alalım.
Bi bölüm gelsin ondan sonra bakarız :utaniyorum:

Spoiler almak istemeyen hiç bakmasın :artiz:
Jamie nasıl satar gibi bir dava güden olacaksa şimdiden söylüyorum adam daha geçen bölüm tekrar olsa tekrar ailesi için her şeyi yapabileceğini söyledi o yüzden Jamie nasıl ihanet eder saçmalığını bir kenara bırakıp eleştirmek daha mantıklı olur. Tabi ihanet edip etmediği belli değil daha

Jaimie’yle ilgili kısım doğruysa en büyük küfürü bran yer. Beni itti deseydi de iyi bi adam olarak idam edilseydi bari. Tek eliyle neye yaradı ki savaşta?

Jaimie westeros tarihindeki en onursuz adam ilan edilir. Sonuna kadar da hakeder.

Bir de şu diziyi 1,5-2 yıl bekledik.Adamlar 8 sezonluk emeği 1 bölümde itinayla...Kaldı tüy dikmesi.

Lost’tan beter olucak belli oldu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık