Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
Hani bu kadar sağlam bir karakter bu kadar boktan ölebilirdi :/ Zeka özürlü bir dev koca Red Viper'ı böyle alıyorsa, edeyim ben öyle işe.
Abi hakiki adam öldüreceğim diye bokunu çıkarıyor George Martin, her iyi karakter mal bir şekilde ölüyor ama kötüler çok rahat bir şekilde ölüyor, la gri bir dünya değil bildiğin karanlık bir dünya yaratmış, bildiğin Disütopya :/
İnsan koluna filan sokar mızrağı acı çektirir sonra cevap alır, senin intikamına sokam ben :/
Distopya olacak, belirteyim dedim.

Abi dışardan biri ok atıp ölse tamam derim ama bu nedir, intikam böyle mi olur, ben olsam penisini keser bir yerine monte eder, her yerine mızrağı sokar ondan sonra konuştururdum. Bu kadar mı zor lan beyinsiz, sorsan zeka olarak en üstlerdesin :/
Sırf bir iyiyi kötü bir şekilde öldüreyim diye yazılmış bir senaryo başka hiçbir olayı yok bildiğin, zeka özürlü herif.
Öldürüp ölüsüne herkesin önünde tecavüz etse de olabülü.Malum kadın erkek ayırmıyor adam :D

Abi dışardan biri ok atıp ölse tamam derim ama bu nedir, intikam böyle mi olur, ben olsam penisini keser bir yerine monte eder, her yerine mızrağı sokar ondan sonra konuştururdum. Bu kadar mı zor lan beyinsiz, sorsan zeka olarak en üstlerdesin :/
Sırf bir iyiyi kötü bir şekilde öldüreyim diye yazılmış bir senaryo başka hiçbir olayı yok bildiğin, zeka özürlü herif.
Martin'in romandaki tezahürü Ramsay Bolton'dur bana göre. İnsanlara acı çektirmeyi, onları kızdırmayı seven, sağ gösterip sol vurarak çile çektiren, umutlandırıp umut söndüren sadist bir psikopat ve bütün bunların altında da geçmişinde yaşadığı kötü şeyler yatıyor.
Ramsay karakterini sırf kendini tatmin etmek için oluşturmuş desem yeridir hacı. Nasıl bir çocukluk geçirdi bu adam çok merak ediyorum. :D

Yok o adamında bir göz zeki var şimdi :/
Göz zevki falan orada umrunda değil uçmuş çünkü adam :D Sürekli tücüvüz üttün sonra da üldürdün ütürüf üt ütürüf üt diye diye geberdi dangalak.O da önce öldürüp sonra tecavüz etsin çok farkı yok ki :D

Şaka maka reis şiir gibi dövüşüyordu la kötü oldu :(

Ahahaha karpuz gibi patladı kafası. Kitapta okurken pek böyle hayal etmemiştim. Yazık oldu Oberyn'e gururuna yenik düşüp gardını indirdi.

@ch3rl0b11n
Amacım yazarı savunmak değil. Kendi düşüncelerim bunlar hep. Da ben yukarıda paylaştığın o ekşisözlük entry'sini sabah uyumadan önce okumuştum. Bence gereksiz bir eleştiri. Oberyn'in ölümünden sonra neler olduğunu biliyorsun. Bazı karakterler ana karaktermiş gibi ön plana çıkarılıyor, sevdiriliyor ve ondan sonraki olayları tetikliyor ölümleri. Yani "Beh arkadaş herkesi öldürüyor ne anladım ben bu işten :mad:@!" demek bana anlamsız geliyor. 5. kitabın sonundaki ölüm haricinde, ki ben de inananlardanım R'hllor'a, ulan öldü e nolacak dediğin bir ölüm oldu mu ki? Ha Oberyn böyle ölürken çok sinirlenmedim mi sinirlendim. Keşke ölmeseydi diyorum. Ama o ölmeseydi neler olmazı bir düşünsene. Eddard ölmeseydi savaşlar çıkar mıydı? Kaç tane "anakaraktervari" karakter öldü ki zaten? Arya ölmedi Dany ölmedi Tyrion ölmedi. Jon eeü ehe ölmedi xd

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık