Babawsına atıf yapıyor gibi geldi bana.Buyrun güzel bir soru. Tyrion'un anlattığı böcek hikayesi ne anlama geliyor? O zeka özürlü kuzen neden sürekli böcekleri eziyormuş?
Babawsına atıf yapıyor gibi geldi bana.Buyrun güzel bir soru. Tyrion'un anlattığı böcek hikayesi ne anlama geliyor? O zeka özürlü kuzen neden sürekli böcekleri eziyormuş?
Tanrı neden insanları öldürüyor peki ?Buyrun güzel bir soru. Tyrion'un anlattığı böcek hikayesi ne anlama geliyor? O zeka özürlü kuzen neden sürekli böcekleri eziyormuş?
Buyrun güzel bir soru. Tyrion'un anlattığı böcek hikayesi ne anlama geliyor? O zeka özürlü kuzen neden sürekli böcekleri eziyormuş?
Hiç bir zaman anlayamıyacğız demek oluyor.Tywin'le alakası yok dediklerinin bence.
@T1T4N
O ne demek şimdi hacı?
Mesela adamların ölmesi değil de ölme şekli.@ch3rl0b11n
Amacım yazarı savunmak değil. Kendi düşüncelerim bunlar hep. Da ben yukarıda paylaştığın o ekşisözlük entry'sini sabah uyumadan önce okumuştum. Bence gereksiz bir eleştiri. Oberyn'in ölümünden sonra neler olduğunu biliyorsun. Bazı karakterler ana karaktermiş gibi ön plana çıkarılıyor, sevdiriliyor ve ondan sonraki olayları tetikliyor ölümleri. Yani "Beh arkadaş herkesi öldürüyor ne anladım ben bu işten @!" demek bana anlamsız geliyor. 5. kitabın sonundaki ölüm haricinde, ki ben de inananlardanım R'hllor'a, ulan öldü e nolacak dediğin bir ölüm oldu mu ki? Ha Oberyn böyle ölürken çok sinirlenmedim mi sinirlendim. Keşke ölmeseydi diyorum. Ama o ölmeseydi neler olmazı bir düşünsene. Eddard ölmeseydi savaşlar çıkar mıydı? Kaç tane "anakaraktervari" karakter öldü ki zaten? Arya ölmedi Dany ölmedi Tyrion ölmedi. Jon eeü ehe ölmedi xd
Valla net hatırlamıyorum ama kitapta da yine böyle malca düşmüştü galiba.Bu arada şey sorucam;
Red Viper'ın ölümü bu kadar basit miydi kitapta. Yani bu kadar aptal mıydı Oberyn, yoksa bu salak dizi ekibi mi batırdı bu kadar.