İyice totosu kalktı lan ejderlere söz geçiremeyince millete sardı dünki bebeBu khalesi gerizekalılık konusunda joffrey ile sidik yarıştırıyor. Kazanma şansı da var ha.
İyice totosu kalktı lan ejderlere söz geçiremeyince millete sardı dünki bebeBu khalesi gerizekalılık konusunda joffrey ile sidik yarıştırıyor. Kazanma şansı da var ha.
Başlarda ezilen ve hakkı gasp edilmiş biri olduğu için milletin sempatisi vardı, kendisi bir bok yapmadan dünya güç kazanıp triplere girmeye başlayınca antipatikleşti.İyice totosu kalktı lan ejderlere söz geçiremeyince millete sardı dünki bebe
+1Sondaki dövüş sahnesi hariç o kadar boktan bir bölümdü. Sansa olayını nasıl bağlayacaklar bilmiyorum. Arya olayı gittikçe saçmalıyor ama güldüğü yerde ben de kahkaha attım. Jorah olayını da çok saçma bağladılar. Robert ne zaman öldü mektup yeni geliyor. Velhasıl RIP Oberyn Reis!
Daha 3. kitaptayız, 4. kitaba son bölümde ufak bir giriş yapılacak sadece.4.sezon bitince artık konu nerede kaldıysa oradan itibaren olan kitabı alacağım. 4.kitabı bitirirlermi bu sezon? En olmadı ilk üç kitaptaki herşeyi gördük dimi biz gider 4 ve 5'i alır okurum abi. Ne bekleyeceğim dizisini zaten değiştiriyorlarmış önemli yerleri hiç sevmediğim hareketler
Olum onu bizde biliyoruzda para yok para Sıkıntı orada. Sırf kitap okumuş olmak için kitap okumak ne demek la ahahahaDaha 3. kitaptayız, 4. kitaba son bölümde ufak bir giriş yapılacak sadece.
Ve kitapları okuyacaksan hepsini oku. Dizide birçok şey değiştiğinden okurken çok sıkıntı çekersin. Ayrıca kitabın zevki bambaşkadır, sırf okumuş olmak için okumayın hacı. :/
Yani sırf konuyu bilmek için okumayın demek istediğim. Açın sayfaları tek tek içine gire gire okuyun hacım, okurken kafanızda canlandırın, o dünyanın içine girip orada yaşayın, tepeden bakan hayalet bir karakter olun.Olum onu bizde biliyoruzda para yok para Sıkıntı orada. Sırf kitap okumuş olmak için kitap okumak ne demek la ahahaha