Şu küçükken yanına gittiği cadının kehanetimi ? Bütün çocukların ölücek felan diyordu.Kazanamaz kazansa da tadını çıkaramaz.Kehanet var ve Cersei hamile.Durum açık ve net aslında.
Şu küçükken yanına gittiği cadının kehanetimi ? Bütün çocukların ölücek felan diyordu.Kazanamaz kazansa da tadını çıkaramaz.Kehanet var ve Cersei hamile.Durum açık ve net aslında.
Hmm evet ve 3 çocuğun olacak diyordu sanırım.Şu küçükken yanına gittiği cadının kehanetimi ? Bütün çocukların ölücek felan diyordu.
Kehanetin tamamını unutmuşum bulup bakayım bida.Hmm evet ve 3 çocuğun olacak diyordu sanırım.
Jon yarı targarten değil eleman full targaryen, stak falan değil İşin o kısmına girersek herkes yarı olur. Ha eleman illa ben anamın, dayımın adını alacam derse o zaman başkaEjderin derisini kes öldürüyorsun.Ha NK belki o mızraklara bir şey yapmıştır at üzerinde 2 tane vardı gördüğüm.Ve çok büyük etki ile öldü ejder.Jon ejder binicisi olacak 5.bölümde zaten ayak yaptı senaristler.En deli ejder jon karşısında babasını görmüş evlat gibi durdu.Ki jon da yarı targeryen normal binmesi.
Nasıl full targeryan.Anası Laynna Stark.full olması için eski usul ana-baba targeryan olması lazım.Jon yarı targarten değil eleman full targaryen, stak falan değil İşin o kısmına girersek herkes yarı olur. Ha eleman illa ben anamın, dayımın adını alacam derse o zaman başka
Artı bence azor ahai falan hepsi hikaye NK'nin karşısında şansları yok adan beki insafa gelir kurtulurlar.
Öyle olmuyor işte baban neyse ondan oluyorsun. Şimdi Robb yarı stark mı ? Yada Arya ?Nasıl full targeryan.Anası Laynna Stark.full olması için eski usul ana-baba targeryan olması lazım.
Korkuyorum valla Akgezen abilere karşı yapılan ittifakta bu karı rahat durmaz, İş Tyrion'a düşüyor açıkcası alemlerin en sivrizeka adamı kurulan tuzakları falan deşifre etsin arkamıza bakmaktan önümüzle savaşamayız yoksa Jon ile Dany zaten ayrı bir kafadalar karınlarında kelebekler uçuyor, şu son bölümde ''sana bişey olmasın con ejderyayı boşver :s'' modundaydı hafiften.Kazanamaz kazansa da tadını çıkaramaz.Kehanet var ve Cersei hamile.Durum açık ve net aslında.
Sen bi kehanete bak rahatlarsın ozaman.Korkuyorum valla Akgezen abilere karşı yapılan ittifakta bu karı rahat durmaz, İş Tyrion'a düşüyor açıkcası alemlerin en sivrizeka adamı kurulan tuzakları falan deşifre etsin arkamıza bakmaktan önümüzle savaşamayız yoksa Jon ile Dany zaten ayrı bir kafadalar karınlarında kelebekler uçuyor, şu son bölümde ''sana bişey olmasın con ejderyayı boşver :s'' modundaydı hafiften.