Hodor cidden üzdü. Sanırım Bran Hodor'un aklına giriyor ve öyle tutuyor kapıyı. O arada kızın bağırması bir şeyleri tetikliyor ve nöbet geçiriyor anladığım kadarıyla.
Khaleesi'yi göstermeseler ölürler zaten bir bölümde. Mormont'a dedi ya bir çaresini bul gider hemen gider bulur geri döner sümsük.
İlk defa bir Sansa sahnesini beğendim. Çok ilginç. Ve yeni bir Melissandre mi geliyor yoksa
Euron'u beğenmedim. Kral şurası zaten apayrı bir saçmalıktı. Kitapsız denilecek şeyler bu kadar. Bran'in yanındaki kızın da Night's King'in bir yaverini böyle harcaması çok abes geldi bana. Mızrağı attı tak indirdi. Geçen haftaki Khaleesi vakasının devamıydı sanki. Bir de bu kurtlar bu kadar kolay harcanacaktı madem neden çıkardınız anlam yüklediniz. Gerçi dizide pek bir anlam yüklenmedi sanırım.
Altta paylaştığım linkte bir teori WW'ler hakkında. Jon değil de Bran'in peşinden gidiyorlar tutmuyor teori ama WW'ler hakkında bilgi içeriyor. Nigth's King ve onun yeniden dirilttikleri hakkında güzel bilgiler var. Anlam karmaşası yaşandığı için bu bölümde okumanızı tavsiye ederim.
https://seyler.eksisozluk.com/beyin...nes-teorisi-ak-gezenler-jon-snowun-mu-pesinde