Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 27.9%

  • Kullanılan toplam oy
    61
Cidden artık bir el atılsın şu olaya kitap ve dizi'yi ayırın dizi izliyoruz geliyoruz yorum okuyacaz sürekli kitap kitap .
 
5. sezon 4. bölümdeyim.Bir şey sorucam.Bu bölümde Bronn Jaime'ye ''Bizim küçük p... görürsen selamımı söyle'' diyor.Jaime'de ''Babamı öldürdü.Onu görürsem önce ortadan ikiye ayırır sonra selamını söylerim.'' diyor.Jaime bunu ciddi mi söylüyor.Babasını Tyrion'dan daha mı çok seviyordu ?

Bir de bu Stannis neden Duvara gitti ? Yabanileri kendi safına katmak için mi ? Kaçırdım galiba orayı.

Bu sorularıma sonra bir şekilde açıklama getiriliyorsa bana spoiler verebilirsiniz problem yok.
 
Laaan Hodor ya.:( Ne bölümdü be! Sezon genel olarak çok iyi bence neresi güzel değil.:( Akıyor la.

Kitap dizi konusuna gelince bende dile getirmiştim ama aldığım yanıt kitap diziyi geçti olmuştu. Ama o bölüm gelecek bölümün burada Ned'in geçmişine gidileceğini ve Targeryan arması taşıyan adamın adı neydi işte + kişiyi tokatalayan neyse onun spoilerını gayette yedim. Dizi kendi içinde kitapla bağdaştırmdan düşünüldüğünde bence güzel hatta bay iyi ha ilk sezonlar gibi entrikalar falan pek kalmadı biraz tek düze gibi görünüyor. Abi illaki şu konuya girince kitaptan kitabı okuyanlardan bir alıntı görüyorum. Her sayfa da mevcut bu durum Victorian olmalıyıd. Bu herif kitapta daha kötüydü gibi gibi. Ayrıca dizi kitabı geçti diyonuz kral şurası diyonuz her olayda geçmemiş demek ki.:( Ben rahatsız oluyorum ama bu durum biraz da şuna benziyor sadece OP'un animesini takip eden birisi(forumda daha pek görmedim) anime konusunda her hafta animenin berbatlığı gereksiz uzatılması fillerın dandikliğinden başka bir şey konuşulmuyor genel olarak. Burada da doğal olarak kitap okuyucalarının daha iyisini kitaptaki gibi olmasını beklemeleri normal. Yani 2 ucu boklu değnek.:(
 
Hodor cidden üzdü. Sanırım Bran Hodor'un aklına giriyor ve öyle tutuyor kapıyı. O arada kızın bağırması bir şeyleri tetikliyor ve nöbet geçiriyor anladığım kadarıyla.
Khaleesi'yi göstermeseler ölürler zaten bir bölümde. Mormont'a dedi ya bir çaresini bul gider hemen gider bulur geri döner sümsük.
İlk defa bir Sansa sahnesini beğendim. Çok ilginç. Ve yeni bir Melissandre mi geliyor yoksa :utan: Euron'u beğenmedim. Kral şurası zaten apayrı bir saçmalıktı. Kitapsız denilecek şeyler bu kadar. Bran'in yanındaki kızın da Night's King'in bir yaverini böyle harcaması çok abes geldi bana. Mızrağı attı tak indirdi. Geçen haftaki Khaleesi vakasının devamıydı sanki. Bir de bu kurtlar bu kadar kolay harcanacaktı madem neden çıkardınız anlam yüklediniz. Gerçi dizide pek bir anlam yüklenmedi sanırım.
Altta paylaştığım linkte bir teori WW'ler hakkında. Jon değil de Bran'in peşinden gidiyorlar tutmuyor teori ama WW'ler hakkında bilgi içeriyor. Nigth's King ve onun yeniden dirilttikleri hakkında güzel bilgiler var. Anlam karmaşası yaşandığı için bu bölümde okumanızı tavsiye ederim.
https://seyler.eksisozluk.com/beyin...nes-teorisi-ak-gezenler-jon-snowun-mu-pesinde
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık