Bizim bücüre ejdere binmek yakışırdı zaten. Ufak reyiz Tam bir jokey.HOHAHAHA Beklenen oldu sonunda!
Balon çakalı da öldü sonunda. Herif köprüye çıktığında aha bu kez tam kitaba uygun yapacaklar dedim, yine değiştirdiler ucundan terbiyesizler.
Tyrion ejder başlarından biri olduğunu gösterdi artık, kaçarı yok. Teoriler bir bir tutuyor.
Kitap Jon'un bıçaklanmasıyla bitiyor. Yani bilmiyoruz kitaba uygun olup olmadığını.Jon'un dirilmesini görünce baya sevindim. Bu arda kitaba uygun mu Jon'un dirilmesi olayı? Bu arada bundan sonra ne kadar ölürse ölsün dirilecek mi? Söylediklerinizden onu anladım biraz.
Balon için köprüden düştü öldü denilmedi mi zaten kitapta? Bunu Euron'un yapmış olma ihtimali var. Değiştirdiler denemez bence tam olarak.HOHAHAHA Beklenen oldu sonunda!
Balon çakalı da öldü sonunda. Herif köprüye çıktığında aha bu kez tam kitaba uygun yapacaklar dedim, yine değiştirdiler ucundan terbiyesizler.
Tyrion ejder başlarından biri olduğunu gösterdi artık, kaçarı yok. Teoriler bir bir tutuyor.
Aynen. en kısa boylu kalan Viserion, ona biner kesin. boynuna tam oturur.Bizim bücüre ejdere binmek yakışırdı zaten. Ufak reyiz Tam bir jokey.
Fırtınadan dolayı düşüyordu, Euron da o öldükten sonra geliyordu.Kitap Jon'un bıçaklanmasıyla bitiyor. Yani bilmiyoruz kitaba uygun olup olmadığını.
Balon için köprüden düştü öldü denilmedi mi zaten kitapta? Bunu Euron'un yapmış olma ihtimali var. Değiştirdiler denemez bence tam olarak.
Peki şu ölümsüzlük konusu? Arka sayfalarda hep dirilir felan dendi? Yanlış mı anladım yoksa?Kitap Jon'un bıçaklanmasıyla bitiyor. Yani bilmiyoruz kitaba uygun olup olmadığını.
Balon için köprüden düştü öldü denilmedi mi zaten kitapta? Bunu Euron'un yapmış olma ihtimali var. Değiştirdiler denemez bence tam olarak.