Dizinin kitaptan ayrı gitmeye başlaması tüm kurguyu etkiliyor ve bayıyor.Bana kalsa 2 yılda bir kitapla birlikte dolu dolu sezon yapsınlar.
Öldürdüğü adamın zırhıda kuzeylilerin zırhına benziyor.Sağdaki elemanın zırhtaki armaya dikkat
Bunun Khaleesinin adamı olma ihtimali yok. Flashback değilse beklediğim şey gerçekleşiyor
Arada kaynayan görmediğimiz bir sürü şey var. Bende ekşide gördüm Sansa'nın kıyafetinde Stark arması var,arkadaki bayrakta Stark arması var. Sansa bir işe yarayabilir hayatında ilk defa Bolton'lara saldırıda Starkları temsil ederekÖldürdüğü adamın zırhıda kuzeylilerin zırhına benziyor.
Joy Tower çarpışmasından bu.Sağdaki elemanın zırhtaki armaya dikkat
Bunun Khaleesinin adamı olma ihtimali yok. Flashback değilse beklediğim şey gerçekleşiyor
Joy tower çarpışması neydi hatırlayamadımJoy Tower çarpışmasından bu.
Victarion olmayacak dizide.
Lyanna Stark'ı kurtarmak için Ned ve arkadaşlarının kral muhafızlarıyla çarpıştığı yer. Gerold Hightower, Arthur Dayne gibi efsanelerin olduğu çarpışma. Yediye üç. Dizide bakalım nasıl yansıtacaklar. Hiç umudum yok.Joy tower çarpışması neydi hatırlayamadım
Euron görünmüşken Victarion'un olmaması saçma değil mi. Adam gibi bi adamın girmesi lazım diziye. Çoluk çocuğa kaldı meydan
Ozaman jon'un snow mu yoksa starkmi olduğunu öğrenirmiyiz dersiniz bu flashback'te?Joy Tower çarpışmasından bu.
Victarion olmayacak dizide.
Öyle bir ihtimal var. Belki de kitapta anlatıldığı gibi hiç o kısma girmeden bitirirler.Ozaman jon'un snow mu yoksa starkmi olduğunu öğrenirmiyiz dersiniz bu flashback'te?