Pek yeni bir şey yok sadece gaza getirme amaçlı yayınlamışlar sanırımLink verebilir misin, Got'un twitter adresine baktım da yoktu.
Şu da linki
Pek yeni bir şey yok sadece gaza getirme amaçlı yayınlamışlar sanırımLink verebilir misin, Got'un twitter adresine baktım da yoktu.
Nasıl yeni bir şey yok 00-05'e iyi bak, yılların teorisi dizi açısından tutacak mı bunun cevabını alacağızPek yeni bir şey yok sadece gaza getirme amaçlı yayınlamışlar sanırım
Şu da linki
Jon'un olayı diyorsan 50 saniyelik olan sızmış videoda belli oluyodu o olay az çok. O yüzden yeni bir şey yok dedimNasıl yeni bir şey yok 00-05'e iyi bak, yılların teorisi dizi açısından tutacak mı bunun cevabını alacağız
Ben o anlamı çıkartmadım oradan, adamı uzandırmışlar cesedini koruyorlar muhtemelen Kızıl Hatun canlandıracak.Flashback yapmadan bu herifi kimse Azor Ahai olarak kabul etmez zaten bide her canlanan Azor Ahai olacaksa işimiz var seriyle, bu yüzden altyapı hazırlamak ve yılların merakını gidermek iyi gelecektir izleyiciye.Jon'un olayı diyorsan 50 saniyelik olan sızmış videoda belli oluyodu o olay az çok. O yüzden yeni bir şey yok dedim
Kırmızılı kadın zaten soyunuyor yine bakalım hayata dönme olayı nasıl olacakBen o anlamı çıkartmadım oradan, adamı uzandırmışlar cesedini koruyorlar muhtemelen Kızıl Hatun canlandıracak.Flashback yapmadan bu herifi kimse Azor Ahai olarak kabul etmez zaten bide her canlanan Azor Ahai olacaksa işimiz var seriyle, bu yüzden altyapı hazırlamak ve yılların merakını gidermek iyi gelecektir izleyiciye.
24 Nisan da bölüm yayınlanacak.Beyler dizinin bölümleri Daredevil gibi netflix de birlikte mi gelecek yoksa hafta hafta mı?
Her pazartesi sabahı 4-5 arası başlar 6 da biter.Öğlen alt yazı ve bölüm çıkmış olur hafta hafta toptan değil bu.Beyler dizinin bölümleri Daredevil gibi netflix de birlikte mi gelecek yoksa hafta hafta mı?
Ben de direğe bağlayıp kırbaç yağmuruna tuttular sanmıştım.Pek yeni bir şey yok sadece gaza getirme amaçlı yayınlamışlar sanırım
Şu da linki