Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Dün reddedilmemişiz bugün birkaç saat içinde bir reddedilme bekliyorum.Bir gün ara yeterli haftada 5 kere red en ideali haftasonları bankalar kapalı olur haftaiçi Red iyidir.

Geçen gün öğrendiğim ve çok ilginç bulduğum bir olayı anlatmak istiyorum. Japonya'da İmparator kupası, Türkiye'de ki Ziraat Türkiye Kupasından biraz daha farklı çünkü Üniversite ve Liselerin takımları da katılabiliyor zira üniversite ve lise futbolu çok popüler ve Üniversiteler zaman zaman amatör veya profesyonel kulüplere denk olabiliyor. 22 yıl önce Funabashi Belediye Lisesinin takımı son 16'ya kaldı ve karşılarında ki takım Yokohama F. Marinos geçen sezonun J1 lig şampiyonu yani o zamanın Japonya'nın en güçlü takımıydı ve karşılarında eşleştikleri takım ise 15-16 yaşında çocuklardan oluşuyordu. Funabashi neredeyse imkansızı başardı ve maçı 2-2 bitirdi sonrasında penaltılarda 4-1 yenildi. Bence bu çok büyük bir başarı ve dünyada benzeri olduğunu sanmıyorum.

Hahahaha elin İtalyanı bile anlamış...

Aslında Çalhanoğlu, Galatasaray’ın teknik olarak ihtiyaç duyduğu bir oyuncu değildi. Bu transfer daha çok kulübün ötesine geçen, “ulusal gurur” temelli bir talepti. Milli Takım kaptanının, devletle daha yakın ilişkiler içinde olan bir kulüpte oynaması, siyasi açıdan anlamlı görülüyordu.

(La Gazzetta dello Sport)

Ben şöyle bi 4-1-4-1 tahmin ettim ilk 11i okuyunca:
...........keny.............
terzi..elan..salih..tayfur
...........amir.............
topçu..uzun..talha..necip

Hoca şöyle bi 4-3-3 flat denedi:
terzi.......salih......keny
...tayfur...amir...elan...
topçu..uzun..necip..talha

Saçmasapan bişey oldu ve gerizekalıca 2 gol yedik.

Elan iyi bi elemanmış. Sevdim bebeyi.
Hafif yukarıdan oynamayı seviyor. 8,5'a evrilir arkasında çapa bi 6 ile çok temiz.

Keny solda daha iyi, inatla sağda deniyorlar. Cinnet geçiricem.
Sağda da net bu arada Rashica'dan daha iyi Keny. Net. Net.

🦅 🦅

Bugün red yememiştik gece olmadan yedik.Ögleden sorna italyan medyası kulüpler anlaştı artık osimhen gs ye çok yakın imzalar yakın diye haber yaptı.Akşam saatlerinde kavukcu bize inanmayanları utandırdık kimse inanmamıştı başardık gibi bir açıklama yaptı.Benim tanıdıgım delorantis bu açıklamayı duyarsa tekrar yokuşa sürer dedim şaşırtmadı birkac saat önce osimhen şartlarımızı tam olark yerine getiren takıma gidecek onu alabilecek şartları sağlayan takıma gidecek minvalinde bir açıklama yaptı…Simitciyle kasapla bakkalla transfer yapmaya kalkarsan böyle maymun ederler adam tam anlamıyla bizi maymun etti ve devamı da gelecek diyor.Sağlam bıktık şu takımın liyakatsizliğinden saçma salak adamlara transfer yetkisi vermesinden…

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık