Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olum biz ne tartışıyoruz sen neye zıplıyorsun, bu sezon sizin yoneticileriniz kadar ağlayan, kıvıran, şampiyon için siyasete yanlayan, yanak sıktıran var mı?

Sizin bizzat kongre üyeniz bile şunu diyor.

O yüzden hakemleriniz ile şampiyon oluyorsunuz diye boşa sevinç gösterisi yapma. Avrupa'da görüyoruz halinizi. ;)

Yanlış anlama Yağlı Surat savunmam, hiçbir zaman yönetici savunmam, ama siz de pek sütten çıkmış ak kaşık gibi durmuyorsunuz sanki :oops:

Nordsjeallanddan mı ne onlardan 6 yeseydik Avrupanın A’sını konuşamazdım
O gruptan lider olarak kim çıkmış canısı? Altyapıdan oyuncular ile oynadığımız maç için konuştuğun muhabbet komedi. Yani "Bayern'den şu kadar dk gol yemedik usta" diye övünen kişiler için komik yorumlara devam bakıyorum. :S

Yanlış anlama Yağlı Surat savunmam, hiçbir zaman yönetici savunmam, ama siz de pek sütten çıkmış ak kaşık gibi durmuyorsunuz sanki :oops:
Yahu seçim dönemi kim Murat Kurum'u öne çıkarmaya çalıştı? Kim takımdan oyuncuları alıp beraber yemeğe götürdü? Yaptığın algı bile alakasız, evet Tayyip çok eskiden buyana kongre üyesi ama aktif değil bunu herkes biliyor.

Bu seçim dönemi 1 tane siyasal hareket yaptı mı FB yönetimi? Taraf açıkladı mi? Öne çıkardı mi?

Tayyip atmışsın şaka gibi, adam FB'liden çok Başakşehir olayı var. Ben kurdum deyip o forma ile maça çıkmış adam. FB'ye hangi yararı olmuş der misin? Ülkede hala takım olarak en çok vergi veren takım FB. Bu konuda bile yararı yok, diğer takımlar gidip borç sildiriyor...

O gruptan lider olarak kim çıkmış canısı? Altyapıdan oyuncular ile oynadığımız maç için konuştuğun muhabbet komedi. Yani "Bayern'den şu kadar dk gol yemedik usta" diye övünen kişiler için komik yorumlara devam bakıyorum. :S

Yahu seçim dönemi kim Murat Kurum'u öne çıkarmaya çalıştı? Kim takımdan oyuncuları alıp beraber yemeğe götürdü? Yaptığın algı bile alakasız, evet Tayyip çok eskiden buyana kongre üyesi ama aktif değil bunu herkes biliyor.

Bu seçim dönemi 1 tane siyasal hareket yaptı mı FB yönetimi? Taraf açıkladı mi? Öne çıkardı mi?

Tayyip atmışsın şaka gibi, adam FB'liden çok Başakşehir olayı var. Ben kurdum deyip o forma ile maça çıkmış adam. FB'ye hangi yararı olmuş der misin? Ülkede hala takım olarak en çok vergi veren takım FB. Bu konuda bile yararı yok, diğer takımlar gidip borç sildiriyor...
Ben seçim dönemi diye bahsetmedim ki, sen sizin tarafı çok masum görüyorsun, öyle bir şey hayatta yok dediğim o.

Olum biz ne tartışıyoruz sen neye zıplıyorsun, bu sezon sizin yoneticileriniz kadar ağlayan, kıvıran, şampiyon için siyasete yanlayan, yanak sıktıran var mı?

Sizin bizzat kongre üyeniz bile şunu diyor.

O yüzden hakemleriniz ile şampiyon oluyorsunuz diye boşa sevinç gösterisi yapma. Avrupa'da görüyoruz halinizi. ;)
Bayern'e tarihin en kötüsü dedin ya timsahım şampiyon olamadı diye.

Tabi sen senaryo defterinden FB'yi şampiyon yapmıyorlar kısmını açtın xf

Ben seçim dönemi diye bahsetmedim ki, sen sizin tarafı çok masum görüyorsun, öyle bir şey hayatta yok dediğim o.
Yahu bak hala anlamıyorsun, bu ülkede tarafsız partisiz biri var mı? Herkesin oy verdiği belli kişiler var.

Fakat sene seçim dönemi çıkıp siyaset üstünden birşeyler elde etmeye çalışırsan bu yorumları hak edersin. Hangi takımın futbolcusu başkanı gidip taraf olup seçim öncesi adaylardan biriyle yemek yedi? Normal mi bu sana göre?

Sana kimse "Şuna oy verme buna oy verme" mi diyor? Fakat futbol kulüpleri siyasetin içine böyle sokulmamalı, çünkü takımların her kitleden taraftarı var. Öyle ki Fatih Altaylı GS üyesi olan kişi bile "Şampiyonluk için bu duruma düşmek yakışıyor mu?" tarzında konuşuyor. Diğer tarafta"Murat Kurum kazansaydı havalimanı yakınından GS arazi alacak" olayı var. Şimdi nerede kaldı siyaset ve spor ayrımı?

Bayern'e tarihin en kötüsü dedin ya timsahım şampiyon olamadı diye.

Tabi sen senaryo defterinden FB'yi şampiyon yapmıyorlar kısmını açtın xf
Şampiyon olamadı diye değil olum, kötü oynuyor diye. Sen son 20 yılda nereden gördün Bayern'in 3. lig takımına yenildiğini? Bu sene yenildiler.

Dümdüz kötüler bu sene gören görüyor sen hala boşunu yap. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık