Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gitmeyin la konudan. Ülkede zaten farklı fikirlere saygı duyan azınlıkta kaldı. Burda bari bunu başaralım.
Hakemlerin bile hemfikir olmadıkları ayrıştıkları birçok pozisyon oluyor. Kaldı ki biz bunun eğitimi almadık ve detaylara hakim değiliz. Çoğunlukla duygularımızı karıştırıyoruz değerlendirmede. Birbirinizin fikrini değiştirmek yerine herkes fikrini söylese ve birbirimizin fikirlerine katılmasak bile saygı duysak ortada bir sorun kalmayacak. Olaylar ve pozisyonlar yüzünden birbirinizi ikna etmeye çalışmak yorucu oluyor birde bunu yazışarak yapıyoruz sözlü olsa nispeten daha iyi. Yoruluncada sinirler geriliyor hele birde maçtan sonra olunca çok daha sıkıntı.
Yav ben Fatih Terim gruptan çıktığında, hidalgo ve timsah muhabet ediyorlardı 2.likten daha büyük bir başarı mı diye. Orada çok daha büyük başarıdır tırt liginin ikinciliğinden demiştim şimdi mikrofon gelmiş ne anlatıyor bana xD

Ortada tartışacak bir lig yok, yani şu ligi izleyip de midesi bulanmayan var mı ? Gsliler hariç yoktur galiba :bilmem:

Bari kimin ne dediğini hatırla @mmmikrofon

Bu futbol sohbette neden bu kadar toxicleşiliyor yav iki gırgır şamataya alınmayalım. Zaten futbolun tadı da bu. Hayat mayat meselesine dönüyor gereksizce :d

FB mevcut yönetimi ve medyası yüzünden böyle geçen sene bizim yerdenin 1 açıklaması üzerine aylarca laf yapanlar. Vizyon başkanın bu sene yaptıklarını normal karşılaması sonrası bu kanıya vardım.

Yav ben Fatih Terim gruptan çıktığında, hidalgo ve timsah muhabet ediyorlardı 2.likten daha büyük bir başarı mı diye. Orada çok daha büyük başarıdır tırt liginin ikinciliğinden demiştim şimdi mikrofon gelmiş ne anlatıyor bana xD

Ortada tartışacak bir lig yok, yani şu ligi izleyip de midesi bulanmayan var mı ? Gsliler hariç yoktur galiba :bilmem:

Bari kimin ne dediğini hatırla @mmmikrofon
Ben yıl boyu sadece bizim mağlubiyet ve beraberlikleri atıp şu kadar maç demelerini hatırlıyorum kötü hatırlanır her zaman. Bir ara akil insan rplerini hatırlıyorum ama. xd

Deplasmanda 3 atıp eledigimiz Union'un değeri 87.5 M Euro.

Şimdi oynadığımız Olympiakos'un değeri 110 M.

GS'ye 3 eksikle 4 tane çakıp gönderen Kopenhag'ın değeri 84 M.

Bazıları yine kendini avutuyor... :hhh:

Ben yıl boyu sadece bizim mağlubiyet ve beraberlikleri atıp şu kadar maç demelerini hatırlıyorum kötü hatırlanır her zaman. Bir ara akil insan rplerini hatırlıyorum ama. xd
Mağlubiyetlerinde ne dememi bekliyordun ? Ne kadar saçma şeyler yazdığının farkında değilsin galiba.

İlginç gerçekten.

Avrupada gs gruptan çıktığında hakkını verdim, bu sene avrupada zaten bir bok yiyemediniz. Tırt ligi için tebrik bekliyorsanız da
şimdiden edeyim.

Aferin.

Deplasmanda 3 atıp eledigimiz Union'un değeri 87.5 M Euro.

Şimdi oynadığımız Olympiakos'un değeri 110 M.

GS'ye 3 eksikle 4 tane çakıp gönderen Kopenhag'ın değeri 84 M.

Bazıları yine kendini avutuyor... :hhh:
2. maç yenildiğiniz Union ve ilk maç yenildiğiniz Olympiakos'un toplam değeri 2 maçta 4 puan aldığımız Manu'nun 4/1'i bazıları kendilerini yine avutuyor. Bende huniyi taktım hadi kapışalım timsah xdd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık