Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin konferans liginden elenmemesi daha iyi olur ilk maçta 3 2 geriye düşmeleri iyi oldu, ikinci maçı kazanmak için sağlam efor harcıcaklar bence oly'i elicekler yarı finalde iki tane Aston Villa maçı çok iyi olur işimize gelir.

Sen bu yazdıklarında bir problem görmüyor musun mantık olarak merak ettiğimden soruyorum ?
Hayır Perşembe serinin üçüncü mağlubiyetini alırsanız kendini başarılı görüyor olacak mısın merak ettiğimden soruyorum.

GS'nin mağlubiyet ve beraberliklerini atıp eğleniyordun bir ara burada o süreçte bizimde gruptan çıkmışlığımız olmuştu ama bu seni durdurmuyordu mağlubiyet serisi mağlubiyet serisidir. xd

Hayır Perşembe serinin üçüncü mağlubiyetini alırsanız kendini başarılı görüyor olacak mısın merak ettiğimden soruyorum.

GS'nin mağlubiyet ve beraberliklerini atıp eğleniyordun bir ara burada o süreçte bizimde gruptan çıkmışlığımız olmuştu ama bu seni durdurmuyordu mağlubiyet serisi mağlubiyet serisidir. xd
Hangi gruptan çıktın ?

Gitmeyin la konudan. Ülkede zaten farklı fikirlere saygı duyan azınlıkta kaldı. Burda bari bunu başaralım.
Hakemlerin bile hemfikir olmadıkları ayrıştıkları birçok pozisyon oluyor. Kaldı ki biz bunun eğitimi almadık ve detaylara hakim değiliz. Çoğunlukla duygularımızı karıştırıyoruz değerlendirmede. Birbirinizin fikrini değiştirmek yerine herkes fikrini söylese ve birbirimizin fikirlerine katılmasak bile saygı duysak ortada bir sorun kalmayacak. Olaylar ve pozisyonlar yüzünden birbirinizi ikna etmeye çalışmak yorucu oluyor birde bunu yazışarak yapıyoruz sözlü olsa nispeten daha iyi. Yoruluncada sinirler geriliyor hele birde maçtan sonra olunca çok daha sıkıntı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık