Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadro sizin oynadığınız Bayern'e 5 tane sallar bu arada. Sizinkiler Kopenhag'a yatamıyor yatmaya çalışıp biz iyi dönem Bayern'e karşı yatmışız çok mu? ;)

Bak hala anlamak istemiyorsun. Kongre üyeleri kişisel olarak üye olabilir, misal benim babam GS'li ve A partili diyelim, ben Fenerliyim B partiliyim. İkimiz de kongre üyesi olabiliriz, fakat yönetici olarak çıkıp da "Bu kişi Türkiye için bir şans" dersen orada bokluk olur. Sen hem A parti taraftarının başkanısın hem B parti taraftarının. Tarafsız olacaksın, he biri gelip senin takımına üye olur vb olabilir.

Ali Koç'un ya da bir yöneticimizin bu sene ya da önce ki senelerde "Şu aday İstanbul için, Türkiye için bir şans" deyip birini öne çıkardıklarını gördün mü?

Yahu Ali Koç AKP diyenler var bir tarafımla gülerim. Daha bu sene hastane ziyaretinde mi ne Tayyip ile denk geldi Ali Koç. Ali Koç eli cebinde sohbet etti diye tüm AKP grubu linç etti Ali Koç'u. Bak şimdi pozitif bir çıkar mı sağladı negatif mi?
Ben anlıyorum da unutmuşum sizin gerçekleri görmek istemediğinizi, benim hatam :D

Sıkıntı sizin kendinizi farklı bir noktada görmeniz, gerçeklere gözünüz kapalı ne diyeyim, ortada olan iki eski başkanınızın kavgası da var, ama bazı şeyler işinize gelmiyor ne diyeyim.
Ajajjajaja burada ben bir Gs linin bile yogurdum büyükeksi dedigini gormedim. Polemik çikarmayacağım savunma yapmana gerek yok. Zaten banımı istedim.

Ben ortada olanı kabul ederim, yukarıda attığım gibi videolar da var, siz işinize gelmeyene kulp buluyorsunuz, fark bu :D
Fark bu sene sırf yarış olsun diye ilk yarı yarışta tutulduğunuz.

Şu puan durumu, bu sezon vesaire hepsi dizayn. Fener de uzun zamandır sıçıyor tabi 2. yarıdan sonra işin orası ayrı xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık