Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ajajjajaja burada ben bir Gs linin bile yogurdum büyükeksi dedigini gormedim. Polemik çikarmayacağım savunma yapmana gerek yok. Zaten banımı istedim.
Hatırlatmak isterim, yine sizin vizyon, Atatürk düşkünü başkanınızın bu TFF'yi övdüğü birden fazla olay var :D İkinci kez seçilmesini de destekledi, Süper Kupa olayları yaşanana kadar da destekliyordum dedi, ama onu da kabul etmezsiniz :D

Fark bu sene sırf yarış olsun diye ilk yarı yarışta tutulduğunuz.

Şu puan durumu, bu sezon vesaire hepsi dizayn. Fener de uzun zamandır sıçıyor tabi 2. yarıdan sonra işin orası ayrı xD
Valla önceki sayfalarda da yazdım, ne Fenerlilerin ne Galatasaraylıların bu sene hakem diye ağlaması şımarıklık geliyor bana göre, uzun uzun tartıştık timsah ile, iki takım da net kayrılıyor.

Valla önceki sayfalarda da yazdım, ne Fenerlilerin ne Galatasaraylıların bu sene hakem diye ağlaması şımarıklık geliyor bana göre, uzun uzun tartıştık timsah ile, iki takım da net kayrılıyor.
Yahu tartıştık da ne oldu? Kart görmeme mevzusunda bile "Haklı olabilirsin" deyip eşit muamele görüyormuş gibi yazmaya devam ettin. :S

Yahu tartıştık da ne oldu? Kart görmeme mevzusunda bile "Haklı olabilirsin" deyip eşit muamele görüyormuş gibi yazmaya devam ettin. :S
İstatistiğini tutmadığım, bilmediğim konu hakkında nasıl yorum yapayım? Benim attığım kendi başkanınızın ağzından çıkan şeyleri bile dememiştir diyeceksiniz yakın zamanda :D

Eşit bir kayırma yok biz ilk yarı farkı koyardık zaten.

Gayet objektifim bu arada. 2. yarı için bir şey diyemem xD

Hatırlatmak isterim, yine sizin vizyon, Atatürk düşkünü başkanınızın bu TFF'yi övdüğü birden fazla olay var :D İkinci kez seçilmesini de destekledi, Süper Kupa olayları yaşanana kadar da destekliyordum dedi, ama onu da kabul etmezsiniz :D
Bu da aynı zamanda 20 senedir bize operasyon çekiliyor diye kongre yapan vizyon basganın çok değil, 2 sezon önceki açıklamaları, zamanlama manidar :oops:

Flood - 3 ay? @Kuzan

Eşit bir kayırma yok biz ilk yarı farkı koyardık zaten.

Gayet objektifim bu arada. 2. yarı için bir şey diyemem xD
Abi bunun marjinal bir ölçüm yöntemi yoksa kim daha çok kayrılıyor diye, diğer takım taraftarları hariç iki takımın taraftarlarının çok bir konuşma hakkı yok bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık