Genelde geceleri yazıyorum, çünkü iş olduğundan araştırma ve bakınma fırsatım olmuyor. Bir de bu adam kim? Siz şey zannediyorsunuz herhalde, Fenerli hesapları takip ettiğimizi falan önüme çıktı video paylaştım ki zaten Fener'in de herhangi bir sıkıntısında söylüyoruz. Bu arada GS'nin hatalarına denk gelmesinin sebebi GS'li arkadaşımın bana sürekli bak şurada haklıyız demesi, yani oturup GS maçlarını izlemiyorum sadece bir tane GS'li arkadaşımdan dolayı pozisyonları az çok biliyorum. Zaten dedim Fener'li hesap paylaşmış herhalde diye, buradan sadece GS'nin pozisyonunun paylaşıldığı anlamı çıkıyor zaten. Fener'liler oturup da direkt gidip kendi hatalarını paylaşacak değiller. Burada iki takımın sürekli bir şeyler içerisinde olduğunu bizi de yanlarına çekip ortamı kızıştırmaya çalıştıklarını 3-4 kere yazdım. Yok biz Fener'i tutuyormuşuz falan, burada FB-GS birliği de gördü bu gözler ezeli rekabet ebedi dostluk diye. Neyse futbol bu böyle saçma şeylerle insanların kalbini kıracak değilim. Sadece hakemlerin çok basit müdahalelere VAR'a gitmesi kötü bir durum olduğunu söylüyoruz.