Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonuçta bu bir hazırlık maçı, avusturya ne kadar motive olacak bu da önemli ama avusturya gibi bir takımın karşısına bu kadar yumuşak bir takım çıkarmak ne kadar doğru bilmiyorum. salih dışında koşup mücadele edecek orta alan oyuncusu yok. beklerden sağlam bir katkı gelmezse eğer avusturya dozer gibi geçer tr'nin üstünden.

ayrıca, sahaya 4-2-3-1 dizilip kenan'ı tek forvet oynatmak ne kadar doğru? bunu da yorumlayacağız, tartışacağız.

benim için skor ve oyun pek de önemli değil, sakatlık yaşanmasın ve takım uyumunu yükselsin yeter.
İsmail Yüksek kesin oynamalıydı diyorsun sanırım. Salih yerine İsmail de alınabilirdi.

Salih-Hakan-İrfan üçü merkezde Arda gizli forvet oynatabilirdi ama sol kanat koymamış.
Oğuz-Aydın-Kerem veya Abdüş ile deneyebilirdi bence. Cengiz sakat olmasa maça göre bu şekilde çıkılabilir bence.
Çünkü zaten orta açmıyoruz. Enes kayboluyor vs.

Normalde merkezde İsmailin yeri garanti zaten.
gizli forvet oynama alışkanlığı yok ki tr'nin. ben bildim bileli ya bitirici forvetle oynar türkiye ya da küfredilen, ayaksız denilen forvetlerle.
yorumcuların yalancısıyım, irfan sağ kenarda değil 8 numarada daha verimli diyorlar ama oyunu sağ kanattan kurmak niyetindeyse montella mantıklı bir tercih irfan'ın sağda oynaması. sola da hızlı, atıp giden, çalım ve şut deneyen bir kanat koydun mu tamamdır.

sık orta açan bir takım olmak için ya caner erkin gibi orta açma becerisi yüksek bekler ya da onuachu gibi canavar pivotlar lazım. belli ki yok ikisi de. bekler zaten stoperden bozma.

Savunma ve kalede bozmamış olsak birbirine alışmış ileri hattımız umut vaat ediyor.

İki maçı yenilsek bile bize ters gelen rakiplere karşı umut veren bir takım var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık