Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genelde geceleri yazıyorum, çünkü iş olduğundan araştırma ve bakınma fırsatım olmuyor. Bir de bu adam kim? Siz şey zannediyorsunuz herhalde, Fenerli hesapları takip ettiğimizi falan önüme çıktı video paylaştım ki zaten Fener'in de herhangi bir sıkıntısında söylüyoruz. Bu arada GS'nin hatalarına denk gelmesinin sebebi GS'li arkadaşımın bana sürekli bak şurada haklıyız demesi, yani oturup GS maçlarını izlemiyorum sadece bir tane GS'li arkadaşımdan dolayı pozisyonları az çok biliyorum. Zaten dedim Fener'li hesap paylaşmış herhalde diye, buradan sadece GS'nin pozisyonunun paylaşıldığı anlamı çıkıyor zaten. Fener'liler oturup da direkt gidip kendi hatalarını paylaşacak değiller. Burada iki takımın sürekli bir şeyler içerisinde olduğunu bizi de yanlarına çekip ortamı kızıştırmaya çalıştıklarını 3-4 kere yazdım. Yok biz Fener'i tutuyormuşuz falan, burada FB-GS birliği de gördü bu gözler ezeli rekabet ebedi dostluk diye. Neyse futbol bu böyle saçma şeylerle insanların kalbini kıracak değilim. Sadece hakemlerin çok basit müdahalelere VAR'a gitmesi kötü bir durum olduğunu söylüyoruz.
Bu muhabbet yılların goygoyudur zaten. Fener'e karşı biz de gs de galibiyet alamazken Beşiktaş alıyordu. Beş sene öncesine kadar Fener'e karşı aldığımız son galibiyet 2010 yılındaydı gs'liler de hem sevmiyorsunuz hem yeniliyorsunuz diyorlardı. Şimdi iki senedir gs bize karşı üstün fenerliler bizi gs'ye yatmakla suçluyor. Misyonumuz paşalarımızı memnun etmek ya kazanabilecek gücümüz olduğu halde kazanmıyoruz :D

Montana

Bu muhabbet yılların goygoyudur zaten. Fener'e karşı biz de gs de galibiyet alamazken Beşiktaş alıyordu. Beş sene öncesine kadar Fener'e karşı aldığımız son galibiyet 2010 yılındaydı gs'liler de hem sevmiyorsunuz hem yeniliyorsunuz diyorlardı. Şimdi iki senedir gs bize karşı üstün fenerliler bizi gs'ye yatmakla suçluyor. Misyonumuz paşalarımızı memnun etmek ya kazanabilecek gücümüz olduğu halde kazanmıyoruz :D
Bu şampiyonluk yarışı ile alakalı, TS ile FB yarışsa, biz size yenilsek aynı şeyler bize denir.

Montana

Amacı olmayan sizdiniz yav 2004 sezonu mu neydi? O maç oynanırken henüz doğmamış olanlar var burada M.ö gibi artık :D
Biz o tarz maçlarda ters köşe yapıyoruz genelde. BJK ile FB çekişirken FB’liler bizi yenin diye darlıyordu, BJK’yi yendik sonra FB’yi de geçtik. O tarz bir şey yaşandı. :hhh:

Biz o tarz maçlarda ters köşe yapıyoruz genelde. BJK ile FB çekişirken FB’liler bizi yenin diye darlıyordu, BJK’yi yendik sonra FB’yi de geçtik. O tarz bir şey yaşandı. :hhh:
Oluyor böyle şeyler ve bu kadrodan da bağımsız bir şey. Rıza Çalımbay bize geldiğinde gs tudorla namağlup gidiyordu o dandik kadroyla harala gürele koşarak yenmiştik gs yi. Ft'nin yolunun açıldığı maç olmuştu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık