Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

İşte sıkıntı da bu zaten hiç kimse GS üstü değildir. Eğer adam kendisini öyle hissetmeye başlarsa bu size negatif olarak etki eder. Şimdi önceki Icardi'leri de biliyoruz, Italya'da ben Inter'i tutarım o yüzden severdim Icardi'yi sonra birden bire sevilmeyen adam oldu. İstenmeyen adam oldu, ne oldu da oldu anlamadım. Ama burada neden öyle bir karaktere bürünmesin.
Orada ultras bir taraftar grubuyla hasım olmuştu, tüm taraftarlarla değil. Ama burada ikinci yarı da böyle giderse eleştirilerin dozu artar. Şimdilik kendi açımdan infaz etmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum, yoksa ben de antrenmanlara ağırlık vermemesini, beslenmesine dikkat etmemesini falan çok eleştirdim. Geçen sezon da bir kaç maç kısır geçmişti sonra toparlamıştı. Tekrar toparlama imkanı var yani.

Orada ultras bir taraftar grubuyla hasım olmuştu, tüm taraftarlarla değil. Ama burada ikinci yarı da böyle giderse eleştirilerin dozu artar. Şimdilik kendi açımdan infaz etmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum, yoksa ben de antrenmanlara ağırlık vermemesini, beslenmesine dikkat etmemesini falan çok eleştirdim. Geçen sezon da bir kaç maç kısır geçmişti sonra toparlamıştı. Tekrar toparlama imkanı var yani.
Zaten eleştiri şu an için bir iki yedek kalsın sonradan girsin oyuna Messi ve Ronaldo bile takımlarında arada yedek kalıyorlardı ki onlarda şu an GS kadar maç yapıyorlardı. Şu an Icardi her maç oynamak istediği için oynatılıyor. Bir de sakatlıkta bile oynamış sanki GS'de yedek yok da Icardi oynamak zorundaymış gibi.

Montana

Zaten eleştiri şu an için bir iki yedek kalsın sonradan girsin oyuna Messi ve Ronaldo bile takımlarında arada yedek kalıyorlardı ki onlarda şu an GS kadar maç yapıyorlardı. Şu an Icardi her maç oynamak istediği için oynatılıyor. Bir de sakatlıkta bile oynamış sanki GS'de yedek yok da Icardi oynamak zorundaymış gibi.
Bakambu oynatsınlar bakalım, bok gibi oynarsa @justahuman ı ham yaparım.

Bakambu şov yapsın diye değil. Maksat İcardi "dinlensin" :hhh:
Psikoloji de önemli her maç oynayınca adam hep bir şeyler yapmak istiyor ve bunun için ekstra çabaya gerek duymuyor. Veya artık Icardi fizik olarak düşüşe geçti bilemiyorum. Bizim Josef'e de aynısı olmuştu. Adam bir sakatlandı birden 2 tık aşağı düştü. Icardi'nin şu an ne bitiricilği var ne ceza sahası içi konum alma. Sanki bir değnek deydi de adama bir şeyler oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık