Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

Sempatik tip + ince goller + söylemesi çok zevkli şarkı kombinasyonu bir sürü bebeyi gsli yaptı
İşte bu adam oynamak isteyince Türkiye’de kesemezsin, ben bursa eleştirsem bile değişen bir şey olmaz. FB’de olsa İsmail de kesemezdi. Vitor olsa belki keserdi onu da ilk kötü gidişatta ham yaparlardı.

İşte bu adam oynamak isteyince Türkiye’de kesemezsin, ben bursa eleştirsem bile değişen bir şey olmaz. FB’de olsa İsmail de kesemezdi. Vitor olsa belki keserdi onu da ilk kötü gidişatta ham yaparlardı.
Anliyorum dediğini de kesersin aslında çünkü küsüp trip atsa bile en fazla bu kadar silik oynar zaten.

İşte sıkıntı da bu zaten hiç kimse GS üstü değildir. Eğer adam kendisini öyle hissetmeye başlarsa bu size negatif olarak etki eder. Şimdi önceki Icardi'leri de biliyoruz, Italya'da ben Inter'i tutarım o yüzden severdim Icardi'yi sonra birden bire sevilmeyen adam oldu. İstenmeyen adam oldu, ne oldu da oldu anlamadım. Ama burada neden öyle bir karaktere bürünmesin.

Icardi şu an lig üstü oyuncu ona laf yok ama adam haftalardır fazla kilosunu vermedi. Yerim garanti diye de çaba göstermiyor, sonra biz dile getirince kredisi var deniliyor. Hadi ben çekemiyorum, ratinglerde mi yalan söylüyor.
Şuan fit durumda. Kilo'yu falan vermiş ama formu çok kötü.

Top kontrolü kötü, hızlanmak isterken dengesini kaybedip düşüyor vs.
Ya hala sakat ya da antrenmanlara çıkmayıp sadece maçlara çıkmak bu hale getirdi bilemiyorum.

Ama Okan hocanın alanya, pendik gibi maçlarda İcardi'yi kesip Bakambu'yu denemesi lazımdı. En azından oyuncular biraz bakambuya da alışsın ki adamı oynatmak zorunda kalınca takımın dengesi bozulmasın.

İşte sıkıntı da bu zaten hiç kimse GS üstü değildir. Eğer adam kendisini öyle hissetmeye başlarsa bu size negatif olarak etki eder. Şimdi önceki Icardi'leri de biliyoruz, Italya'da ben Inter'i tutarım o yüzden severdim Icardi'yi sonra birden bire sevilmeyen adam oldu. İstenmeyen adam oldu, ne oldu da oldu anlamadım. Ama burada neden öyle bir karaktere bürünmesin.
Dediğin laf çok doğru, ne kadar popüler olursa olsun, hatta Messi ya da Ronaldo olsun, kimse kulüpler üstü değildir.

Ya hala sakat ya da antrenmanlara çıkmayıp sadece maçlara çıkmak bu hale getirdi bilemiyorum.

Ama Okan hocanın alanya, pendik gibi maçlarda İcardi'yi kesip Bakambu'yu denemesi lazımdı. En azından oyuncular biraz bakambuya da alışsın ki adamı oynatmak zorunda kalınca takımın dengesi bozulmasın.
Bilmiyorum belki Djiku biraz fazla fit'di dün ondan biraz kalıplı gözüktü gözüme. Birde aşırı yavaş, böyle değildi en azından bi 4-5 metre rahat top sürüyordu.

Bakambu = Wano Usopp. Böyle bir geri plana atılmışlık yok yazık günah
Dediğin laf çok doğru, ne kadar popüler olursa olsun, hatta Messi ya da Ronaldo olsun, kimse kulüpler üstü değildir.
Messi > Barça kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık