Abu'yla konunun alakası?Abu’nun saçlar tuttu mu ustam o iş ne oldu?
Abu'yla konunun alakası?Abu’nun saçlar tuttu mu ustam o iş ne oldu?
Icardi gol kralı, niye gömeceğiz onu anlamadım. Adam çaba veriyor, gol atmak için direğe falan çakıldı. Bu konuda asıl abartılan isim Abu’ydu. Keyfine göre oynayan, maç seçen bir adam. Icadi’nin şu anlık eleştirilecek bir durumu yok.Abu'yla konunun alakası?
Kötü oynuyor takımı geri çekiyor iki aydır. Eleştirmeniz lazım sakatsa iyileşene kadar yedek beklemeli değilse form tutana kadar süresi azaltılmalıIcardi gol kralı, niye gömeceğiz onu anlamadım. Adam çaba veriyor, gol atmak için direğe falan çakıldı. Bu konuda asıl abartılan isim Abu’ydu. Keyfine göre oynayan, maç seçen bir adam. Icadi’nin şu anlık eleştirilecek bir durumu yok.
Bu senin görüşün ben Abu'yu kutsallaştırmadım veya herhangi bir şarkıyla nitelemedim. Arada kendi çabasıyla golleri vardı, bu da insanın gözüne hoş geliyordu ama en küçük şeyde sıkıntı çıkartacağını biliyorduk. Hatta oyuncu aldık kimse Abou'dan fazla maaş almasın, sıkıntı çıkarır diye buraya da yazdık. Yani biz Abou'yu tanıyoruz nasıl birisi olduğunu ama siz Icardi'ye yedek kalması durumunda nasıl tepki vereceğini bilmediğinizden her maç 11 çıkarıp kötü oynatmaya devam ediyorsunuz. Arada hem rotasyon olsun diye hem de oyuncunun sakatlık durumunda nasıl bir yöntem kullanırız diye bile oyuncu 11'den olmadı hiç. Maç skoru farklı olsa bile 2. adam olarak Bakambu girdi. Yani Icardi şu an kadro üstü olarak görülüyor ama bu GS'ye zarar veriyor. Bunu sadece ben görmüş olamam, bazı forumdaş GS'li arkadaşlarda böyle düşündüğünü dün dile getirdiler. Görüşüne saygım var ama Abou'yla Icardi'yi bu şekil yerine yetenek olarak karşılaştırmak daha sağlıklı olurdu.Icardi gol kralı, niye gömeceğiz onu anlamadım. Adam çaba veriyor, gol atmak için direğe falan çakıldı. Bu konuda asıl abartılan isim Abu’ydu. Keyfine göre oynayan, maç seçen bir adam. Icadi’nin şu anlık eleştirilecek bir durumu yok.
Icardi kötü oynamıyor, takım yeterince besleyemiyor. Gollerin çoğu da Icardi defansı sırtında taşıdığı için onun oluşturduğu boşluklardan geliyor. Takım liderliğe orttakken Icardi kesmek kadar büyük ahmaklık olamaz. Babaya şimdilik laf yok.Kötü oynuyor takımı geri çekiyor iki aydır. Eleştirmeniz lazım sakatsa iyileşene kadar yedek beklemeli değilse form tutana kadar süresi azaltılmalı
Takımın besleyemediği de doğru Icardi'nin kötü oynadığı da. Gtu kalkmıyor herifin formsuz.Icardi kötü oynamıyor, takım yeterince besleyemiyor. Gollerin çoğu da Icardi defansı sırtında taşıdığı için onun oluşturduğu boşluklardan geliyor. Takım liderliğe orttakken Icardi kesmek kadar büyük ahmaklık olamaz. Babaya şimdilik laf yok.
![]()
Top kontrol edemiyor ya şu ara. Cidden formu baya düştü. Biraz dinlenmesi lazim reisin.Icardi kötü oynamıyor, takım yeterince besleyemiyor. Gollerin çoğu da Icardi defansı sırtında taşıdığı için onun oluşturduğu boşluklardan geliyor. Takım liderliğe orttakken Icardi kesmek kadar büyük ahmaklık olamaz. Babaya şimdilik laf yok.
![]()
Bilmiyorum da milletin Icardi’ye olan büyük sevgisi normal. Çevremde bile etkisini görüyorum, futboldan soğuyup Icardi sonrası tekrar maç izlemeye başlayan bir sürü eş dost akraba var.Takımın besleyemediği de doğru Icardi'nin kötü oynadığı da. Gtu kalkmıyor herifin formsuz.
Sempatik tip + ince goller + söylemesi çok zevkli şarkı kombinasyonu bir sürü bebeyi gsli yaptıBilmiyorum da milletin Icardi’ye olan büyük sevgisi normal. Çevremde bile etkisini görüyorum, futboldan soğuyup Icardi sonrası tekrar maç izlemeye başlayan bir sürü eş dost akraba var.
Icardi şu an lig üstü oyuncu ona laf yok ama adam haftalardır fazla kilosunu vermedi. Yerim garanti diye de çaba göstermiyor, sonra biz dile getirince kredisi var deniliyor. Hadi ben çekemiyorum, ratinglerde mi yalan söylüyor.Takımın besleyemediği de doğru Icardi'nin kötü oynadığı da. Gtu kalkmıyor herifin formsuz.