Makara yapacaktım Beşiktaş'ı bizden üste koyduklarını görünce listeyi kale alamadım.Bu daha yeni 5 ve 6 yiyen anlı şanlı takımlarımız değil mi ya![]()
Makara yapacaktım Beşiktaş'ı bizden üste koyduklarını görünce listeyi kale alamadım.Bu daha yeni 5 ve 6 yiyen anlı şanlı takımlarımız değil mi ya![]()
Beşiktaş namağlup çıktı ya CL'de, o çok puan getirmiştir.Makara yapacaktım Beşiktaş'ı bizden üste koyduklarını görünce listeyi kale alamadım.
Kızın abisi, Arda'nın tepkisinden dolayı teşekkür ediyor : P
Aynen son 10 yılda şampiyonlar ligine gidenleri kale alması gerekiyormuş :=Makara yapacaktım Beşiktaş'ı bizden üste koyduklarını görünce listeyi kale alamadım.
Bitiyorum senin şu fanatizm soslu racon kesme çabalarınaAynen son 10 yılda şampiyonlar ligine gidenleri kale alması gerekiyormuş :=
Sallama sıralama değil toplanan puana göre. Şl'de gruptan birinci çıktık. bir tanesinde üçüncü olup avrupa çeyrek final. Bir sende de Liverpool'u avrupa liginden elemiştik penaltılarla.. Goodbye liverpool... Bir Tr takımı için gayet başarılı karneMakara yapacaktım Beşiktaş'ı bizden üste koyduklarını görünce listeyi kale alamadım.
Tamam tiksav sakin. Noktalama koymayı unutmuşsun heyecandan jdbsbshsbshSallama sıralama değil toplanan puana göre Şl'de gruptan birinci çıktık bir tanesinde üçüncü olup avrupa çeyrek final. Bir sende de Liverpool'u avrupta liginden elemiştik penaltılarla Goodbye liverpool... Bir Tr takımı için gayet başarılı karne
Gayet sakinim :STamam tiksav sakin. Noktalama koymayı unutmuşsun heyecandan jdbsbshsbsh