Nebukadnezar 15 Ara 2023 #9,543 https://twitter.com/i/web/status/1735623043009896477İyi denlenmiş yine.
kaizokuou 15 Ara 2023 #9,545 Montana dedi ki: ŞL’den elendikten beri şöyleyim @Mihawk @kaizokuou Genişletmek için tıkla ... Biz ne üzüleceğiz ya, @Mihawk üzülsün. Onun hocası.
Montana dedi ki: ŞL’den elendikten beri şöyleyim @Mihawk @kaizokuou Genişletmek için tıkla ... Biz ne üzüleceğiz ya, @Mihawk üzülsün. Onun hocası.
justahuman 15 Ara 2023 #9,547 Yusuf Yazıcı'nın da evine hırsız girmiş. Fransa'da evi soyulmayan futbolcu var mıdır acaba
TwB 15 Ara 2023 #9,548 Daha önce muhtemel rakiplerimiz diye takımları yazmıştım ama o takımların şuan ki tabloya göre hepsi olmasa bile bazılarının alakası yokmuş.
Daha önce muhtemel rakiplerimiz diye takımları yazmıştım ama o takımların şuan ki tabloya göre hepsi olmasa bile bazılarının alakası yokmuş.
justahuman 15 Ara 2023 #9,549 TwB dedi ki: Daha önce muhtemel rakiplerimiz diye takımları yazmıştım ama o takımların şuan ki tabloya göre alakası yokmuş. Genişletmek için tıkla ... Direkt çıkanlar play-off'a katılmıyor. Karabağ, Sparta P. Toulouse Bu üçünden biri gelse iyi olur. : ))
TwB dedi ki: Daha önce muhtemel rakiplerimiz diye takımları yazmıştım ama o takımların şuan ki tabloya göre alakası yokmuş. Genişletmek için tıkla ... Direkt çıkanlar play-off'a katılmıyor. Karabağ, Sparta P. Toulouse Bu üçünden biri gelse iyi olur. : ))