olur da freiburg galatasaray ile eşleşirse grubu 1. sırada bitirdiğimiz için üzülürüm ama iyi bir maç çıkarttık ve çok rahat kazandık freiburg'a karşı. bu maçta oynadığımızın yarısını oynasaydık, 5 yemezdik fulham'dan![]()
Freiburg zor takım mı?
olur da freiburg galatasaray ile eşleşirse grubu 1. sırada bitirdiğimiz için üzülürüm ama iyi bir maç çıkarttık ve çok rahat kazandık freiburg'a karşı. bu maçta oynadığımızın yarısını oynasaydık, 5 yemezdik fulham'dan![]()
kopenhag kadar zor değiller. gününde bir gs, freiburg'a karşı pek de zorlanmaz.Freiburg zor takım mı?
kopenhag kadar zor değiller. gününde bir gs, freiburg'a karşı pek de zorlanmaz.
gs ile eşleşseydik, desteklediğim takım türkiye'ye gelecekti ve istanbul'daki maçı stadyumda izleyecektim. başka ne zaman stadyumda west ham maçı izleme şansı bulabilirim ki?GS - West oynasın diye dedin o zaman.
Yaşına göre iyi ama yeterli değil. Semih onun yaşındayken daha fizikliydi. Boyu da kısa olmasına rağmen daha sağlam duruyordu.Mustafa 16 yaşına göre fiziği iyi.
@Count Alucard Bu arada hazir iddiamız kalmamışken Enes Cinemre'yi de görmek isterdim.
![]()
Her futbolcunun olmasına gerek yokta cılız olunca da fizik mücadelesi yüksek maçlarda kolay darbeden hemen sakatlanıyorlar. Malum bizim alt yapıların antreman ve fitness'ları da kötü olduğundan bunlara dikkat edilmesi gerekiyor. Samet hoca İnşallah alt yapıya gerekli yatırımı yaptırıp Emir Yaşar, Mustafa gibi oyunculara daha iyi yükleme yapılmasını sağlayacak.
gs ile eşleşseydik, desteklediğim takım türkiye'ye gelecekti ve istanbul'daki maçı stadyumda izleyecektim. başka ne zaman stadyumda west ham maçı izleme şansı bulabilirim ki?
bizim oyun sistemi sizinkine tamamen ters. iyi günümüzde %25 topla oynayıp 3-4 tane atabiliriz size.Celladına aşık bir millet.
bizim oyun sistemi sizinkine tamamen ters. iyi günümüzde %25 topla oynayıp 3-4 tane atabiliriz size.
ya topu %55-60 oranında bize bırakıp kontradan vurmanız ya da topu alıp muazzam bitiricilik sergilemeniz lazım bizi yenmek için. ilki imkansıza yakın, biz topu almayız rakip bizden çok zayıf değilse. ikincisi de anlık forma bakar. bu aralar bitiriciliğiniz leş ama mart-nisan aylarında ne olur bilinmez.